Mecanoscrit Del Segon Origen

Páginas: 2 (378 palabras) Publicado: 8 de junio de 2012
L'Alba i el Dídac són una noia i un nen de catorze i nou anys respectivament; viuen a un poble de catalunya que es diu Benaura. Un dia, una raça extra- planetària envaeix la terra tot ocupant-le ifent desaparéixer la majoria d'èssers vius. Ells se salven pel fet de que al moment del cataclisme, estaven sota l'aigua. La natura del cataclisme i les seves conseqüències les anirant descobrintaquesta parella de veïns, convertits ara en un adan i una eva moderns, que han de sobreviure en un nou món desert on les coses deixaran de funcionar paulativament degut a la manca d'activitat antròpica.Una de les primeres inquietuds dels nois és establir contacte amb altres supervivents, però ben aviat se'n donen compte que és més perillós arriscar-se a ser trobats pels alienígenes que van atacar.No trigaran massa en adonar-se que no hi ha supervivents i que els pocquíssim que troben, no estan en bones condicions mentals. Només ells dos i un món per repoblar. L'Alba i el Dídac entenen que sónels últims exemplars d'un món que s'ha acabat violentament i els primers fundadors d'un altre món, una segona oportunitat per crear quelcom nou, tot intentant no cometre els mateixos errors delpassat.

Al llarg de tot el llibre, l'Alba i el Dídac, molt madurs degut al que han experimentat, intercanvien propostes sobre com serà el món que vindrà i miren d'evitar coses que han fet difícil odramàtica la convivència al món que ara mateix s'ensorra: desigualtat entre sexes, racisme, lluites per conceptes religiosos... Aprofiten un indret per començar a guardar i atresorar llibres i altresmaterials que podran ésser útils per la humanitat futura. Aprenen a conrear la terra.

La supervivència és molt difícil: hauràn de buscar menjar en un entorn que cada vegada és menys habitable. Vanbuscant el mar i passen per vàries poblacions catalanes; en un moment de la narració fins-i-tot viatgen amb una embarcació fins les costes de sicilia. Allà han de matar un home per protegir el seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mecanoscrit del Segon origen
  • El mecanoscrit del segon origen
  • Mecanoscrit Del Segon Origen
  • El Mecanoscrit del segon origen
  • Mecanoscrit Del Segon Origen
  • Ejercicios De "Mecanoscrit Del Segon Origen"
  • Mecanoscrit Del Segon Origen
  • Resumen TT3 Mecanoscrit segon origen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS