mejor imposible

Páginas: 7 (1640 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2013
Mejor Imposible _______

Índex

Introducció pg. 2
Desenvolupament del treball i personatge pag. 3-11
Conclusions pag. 12
Webgrafia pag.13























Mejor Imposible

Introducció:

Aquest treball està basat sobre la pel•lícula de“Mejor Imposible”.

Té com a protagonista Melvin Udall, un escriptor d’un comportament molt orgullós , maniàtic i obsessiu. El seu veí, Simon Bishop, pintor, del qual Melvin no el suporta perquè és homosexual però en un seguit de coses es veurà cuidant el gos, Verdell, del veí homosexual al que tampoc el pot aguantar.

Melvin, el protagonista, va cada dia al mateix restaurant, sempre s’asseu ala mateixa taula i l’atent sempre la mateixa cambrera, Carol Connelly, entre ella i el Simon, el seu veí, aconseguiran que Melvin canviï auqest caràcter tant amarg que té.

Aquesta pel.licula es poden apreciar diferents actituts i comportaments que li donen un toc d’humor.










Mejor Imposible

Desenvolupament del treball:

Personatges:
1. Melvin Udall
2.Carol Conelly
3. Simon Bishop
4. Frank Sachs
5. Mare de Carol
6. Spencer (fill de la Carol)
7. Verdell (gos del Simon)

1.Melvin Udall protagonista principal, interpretat per Jack Nicholson, és un home d’uns cinquanta anys, aproximadament, d’una estatura mitjana . Cabell castany on se li poden apreciar entrades.

És un home maniàtic, obsessiu, desagraït i molt maniàtic. Moltes vegades téuna actitud agressiva, només fa que pensar en ell, i diu el que pensa sense pensar si el que diu pot afectar els altres o no, i ho diu d’un to agressiu.
Per exemple:
 Només començar la pel•lícula, quan Simon li explica que farà una exposició d’art a casa seva, i Melvin li respon que no l’interessa que m’entres tingui la obra guardada dins de la bragueta no l’importa on faci l’exposició.
Elque Melvin hauria d’haver dit és que no l’interessava d’una manera adequada, hi així hagués tingut una conducta assertiva.


Mejor Imposible

Un altre exemple seria quan:
 Quan va al restaurant que va cada dia, i on seu sempre hi ha una parella asseguda, la cambrera li diu, que s’ha d’esperar a que marxin o anar a una altre taula del restaurant. Melvin s’acosta a la taula onhi havia asseguda la parell i els diu d’una manera gens assertiva, que s’hi ha de menjar gaire més, que la seva gana és més petita que el seu nas, i la parella incomodada per la situació marxa.
El que Melvin hauria d’haver fet són dos cosses; o seure en una altre taula del restaurant o esperar a que la parella marxes per ell poder seure en aquella taula. Això hagués estat un comportamentassertiu.
 Etc.

En altres moments el protagonista, Melvin, també té moments d’una actitud passiva, on no expressa els sentiments.
Per exemple:
 Quan la Carol li pregunta que perquè ha ajudat el seu fill i ell, en Melvin no sap que contestar.
 Quan la Carol li pregunta que perquè la portat de viatge i ell en un principi, no contesta, però al cap d’una estona li contesta tot i no ser la respostaque en el fons no ho pensa.
 Etc.







Mejor Imposible

Però Melvin també ha tingut una actitud assertiva, quan diu el que pensa d’una manera que no molesta els altres.
Per exemple:
 Quan el gos, Verdell, no obeeix el Simon i a ell si, així que en veure-ho intenta ajudar a en Simon i li diu que el gos ve a ell per el bacó que porta a la butxaca dels pantalons.
Quan acull a casa seva al seu veí Simon.



























Mejor Imposible

2.Carol Conelly Helen Hunt, interpreta a una de les protagonistes. És una dona d’uns trenta-cinc anys, d’estatura mitjana i prima. Té els cabells de color castany claret, mitja melena i llisos.

És una dona que treballa de cambrera al restaurant,té un fill i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mejor Imposible
  • Mejor ... imposible
  • Mejor Imposible
  • Mejor imposible
  • mejor imposible
  • mejor imposible
  • MEJOR IMPOSIBLE
  • Mejor imposible

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS