Memòria De Pràctiques Del Curs De Monitors

Páginas: 25 (6016 palabras) Publicado: 12 de junio de 2012
Memòria de pràctiques del curs de monitors

ÍNDEX
pàg.
Introducció 3
Marc i lloc on es desenvolupa l’acció 4
- Qui organitza l’activitat?
- Medi
- Participants
- Equip de Monitors
- Lloc de l’activitat
Preparació i disseny del programa d’activitats 8
- Procés de preparació
- Objectius educatius
Planning 11
Programa 16
- Descripció
-Activitat pròpia
Avaluació 18
a) Grup d’infants participants
b) Equip de monitors
c) El medi, la infraestructura, el material...
d) Els objectius.
Conclusions personals 20

INTRODUCCIÓ
El meu nom és _____, tinc xx anys, visc a ______, i en el dia a dia, sóc estudiant de________.
Però, més enllà del meu nom, el lloc on visc o bé, el què estudio, el més important d’aquesttreball és la vivència d’un estiu inoblidable, en el qual he treballat per primer cop en un camp que sempre havia volgut provar, el del monitoratge de lleure.
La meva motivació a l’hora de decidir-me a fer el curs era, més enllà d’aprendre una manera de treballar amb nens i de tenir una feina que m’omplís, demostrar-me a mi mateixa que sóc capaç de treballar amb nens, essent un model per a ells,i ensenyant-los tot allò que sé, en forma de cançons, jocs o activitats en les que treballem la coordinació, la imaginació o la creativitat.
Un dels punts forts del curs era aquest, però per altre banda, tenia la por de no saber si em podria comunicar de manera fluïda amb els nens, de no saber-me imposar o de no tenir les eines per poder solucionar els conflictes sorgits en el dia a dia.Gràcies a l’experiència de treballar en un casal d’estiu, crec que he assolit aquestes pors que abans em feien tremolar i que ara, em fan superar-me a mi mateixa i fer-me créixer com a persona.
Espero que gaudiu amb la meva experiència, quasi tant com n’he gaudit jo.





MARC I LLOC ON ES DESENVOLUPA L’ACCIÓ
QUI ORGANITZA LA ACTIVITAT?
El casal d’estiu està organitzat per l’AMPA de l’escolaL’Estelada de Cànoves, amb la col•laboració de l’empresa Cuinats Cecoc, de Mollet del Vallès.
Cuinats Cecoc és una empresa líder de la restauració en menjadors per a comunitats educatives, empreses i events, i és l’encarregada de dur els càterings, serveis de menjador i d’acollida de l’escola d’educació infantil i primària L’Estelada de Cànoves. Ofereixen serveis de monitoratge, càtering, menjadori activitats lúdiques, com ludoteques, casals i colònies o serveis d’acollida, amb personal qualificat i amb una experiència provada.
Per l’altra banda, l’Escola L’Estelada de Cànoves és un centre d’educació infantil i primària emplaçat al centre del poble de Cànoves des del curs 2000-2001, moment en què es va estrenar el nou edifici. Aquest consta de dues plantes, un gimnàs i dos patis.Actualment, el centre té doble línia a Infantil, i a partir d’aquest curs, també a Primària (hi ha dos cursos de Primer). El claustre de professors està format per 19 professors, la majoria dels quals tenen plaça fixa.
L’escola també compta amb personal administratiu i de serveis, una Tècnica d’Educació Infantil, una vetlladora per a nens amb dificultats, un conserge i una administrativa, a part deservei d’acollida pel matí i per la tarda, servei de menjador i d’activitats extraescolars.
Respecte el seu ideari, cal dir que, és una escola inclusiva, plural, amb diversitat d’idees, que vol educar en els valors de la tolerància, la convivència i la solidaritat, fent persones dialogants en la comunitat i tolerants i respectuoses amb el medi. Respecta les diverses formes de pensar i de fer,prioritza les necessitats educatives dels seus alumnes i la màxima participació en els entorns escolars ordinaris.
Un altre punt a destacar de l’ideari és que l’escola també es defineix a sí mateixa com a universal i solidària (ensenyant valors com la diversitat, la cooperació i la solidaritat), catalana (però oberta a facilitar la integració), cooeducativa i integradora, respectuosa amb el medi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 1999 Memoria Curs Monitors
  • Memoria De Practiques Del Curs De Monitor
  • Memorias del curso
  • Memoria Monitors
  • Memòria de pràctiques
  • Memoria fin de curso
  • Memoria fin de curso
  • Memoria Curso Ingles 2013

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS