Memoria Monitors

Páginas: 24 (5836 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2015



MEMÒRIA DEL PERIODE DE PRÀCTIQUES DEL CURS DE MONITOR
Escola Francesc Macià





















Natàlia Bosch Bibian
40595814D
M0095-15
INDEX
1. Introducció……………………………………………………..………………….pàg.3
2. Context……………………………………………………………………….……pàg.3
3. Projecte…………………………………………………………………………....pàg.4
4. Grup concret de pràctiques………………………………………………….…pàg.23
5. Activitats concretes de lespractiques………………………………………....pàg.26
6. Valoració personal de les practiques……………………………………….…pàg.29


















Introducció
He realitzat les practiques del Curs de Monitor de lleure Infantil i Juvenil en un espai de menjador escolar, concretament, a l’escola publica Francesc Macià a Plaça Espanya de Barcelona. El projecte de menjador d’aquesta escola esta dirigit per l’entitat “Tutti Serveis Pedagògics”.
He participat en aquestprojecte amb els nens dels grups de P3 i P4, amb dues monitores més. Fent reforç d’hàbits alimentaris, bones practiques a l’hora de l’àpat i animant a l’infant a gaudir de tots els tipus de menjars.
La meva estada a l’escola van ser els mesos d’abril, maig i juny, de 12:50 a 15 hores, de dilluns a divendres.

Context
L’espai físic on es realitza el projecte de menjador és al propi menjador escolarde l’Escola Francesc Macià. El menjador està situat al 5é pis de l’edifici principal d’aquesta, gaudint d’un espai en forma de L. En un extrem s’acull als grups de p3 i p4, amb taules i cadires adaptades a la seva alçada i, a l’altre zona s’acull els cursos de p5 i tot primària. Amb taules i cadires més altes donades les necessitats d’aquests. Un cop els nens han acabat de dinar, els grups de P3 iP4 baixen a la tercera planta, a la sala de dormir, on gaudeixen d’un espai per a fer la becaina de 13:45 a 14:45. La resta de nens del menjador. Un cop han dinat, baixen al pati fins a les 15 hores, on tots els grups s’ajunten per a esperar a la seva professora d’aula.
El districte on esta situat aquesta escola és el de Sant-Montjuïc. Compte amb una població de 182.353 habitants en unasuperfície de 22,9 km2 i una densitat de 7.949 habitants per km2. La població per sexes esta dividida en 94.852 dones i 87.501 homes.
Trobem un 11,7% d’habitants d’entre 0-14 anys, un 8,8% d’entre 15-24 anys, la taxa més alta amb un 59,7% és per les edats compreses entre 25-65 anys i un 19,1 per la franja de més de 65 anys.
En aquest districte conviuen diferents nacionalitats: espanyols (81,1%) iestrangers (18,9). Les nacionalitats més dominants són les paquistaneses i àrabs.
El nombre d’aturats registrats és de 12.921 habitants i la Renda familiar disponible per habitant, a data de 2012, és de 76,3%.

Projecte
El projecte que a continuació es presenta ha estat pensat i elaborat per ser dut a terme en el servei de menjador escolar que actualment està oferint l’escola Barcelona.
La idea principalés que el servei de menjador a l’escola és un espai de lleure amb objectius, metodologia i unes propostes de millora amb la finalitat d’oferir un servei amb la qualitat més gran i educativa possible.
Aquest projecte pretén esdevenir un document obert i flexible, susceptible als canvis que es produeixin en el seu entorn a la fi d’adaptar-s’hi en la mesura del possible. D’aquesta manera es podranintroduir nous elements amb la finalitat d’adequar-se a les necessitats i demandes del servei.
L’escola Francesc Macià, és un centre d’ensenyament públic d’educació infantil i de primària, està situada al barri de Sants-Montjuïc.
És en un model social i formatiu basat en el respecte a la integritat humana, l’exigència d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones, la riquesa de la diversitatcultural, el valor de l’esforç i la capacitat de superació, l’amistat i la cooperació entre les persones, i la necessària coherència que sempre ha d’existir entre els mitjans i els objectius. Donades aquestes premisses, el model didàctic més congruent i efectiu per assolir els objectius és aquell que es fonamenta en els següents principis educatius:
No-violència: Optem per una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 1999 Memoria Curs Monitors
  • Memòria De Pràctiques Del Curs De Monitors
  • Configurar performance monitors
  • Hot to troubleshoot monitors
  • treball modul 1 monitors
  • Joc De Rol Per Monitors
  • La memoria
  • Memoria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS