memòria del projecte de volum

Páginas: 3 (636 palabras) Publicado: 27 de abril de 2014



VOLUM

CREACIÓ D’UNA JOGUINA TRIDIMENSIONAL








ALBA SANCHEZHIDALGO
1C, VOLUM10 / 2013

VOLUM: CREACIÓ D’UNA JOGUINA TRIDIMENSIONAL

Etapa de la preparació, naixement d’una idea : L’activitat comença amb l’exhibició de diferents mostres detreballs dels cursos passats als alumnes d’aquest any per facilitar i millorar la comprensió i el desenvolupament de l’activitat demanada. Tot seguit té lloc l’inici de l’exercici amb els esbossoson es representa una pluja d’idees que són dibuixos preliminars ràpids i esquemàtics.
Vaig començar amb la idea de fer un ratolí. Em semblava graciós i divertit per a un nen petit, però a continuaciód’haver fet el ratolí vaig trobar una altra idea que va semblar-me molt més adaptada a l’activitat. Una idea millor, que seria la que acabaria desenvolupant. Aquesta idea era un ós panda principalmentblanc amb les taques negres.

Recollida d’informació, selecció i elaboració d’un pla : Un cop vaig tenir totalment clar que el meu projecte seria un ós panda vaig prosseguir la recercad’informació per internet per tal de trobar models i exemples que em van servir d’inspiració. (Imatge) A continuació vaig dissenyar el model d’ós però vaig trobar-me amb el problema “Com combino les peces?”Exploració on s’aprèn creant : Mai havia utilitzar el cutter per a tallar cartó ploma; tampoc havia pintat mai sobre la superfície de cartó ploma. Per tant he descobert vàries de les propietatsd’aquest nou material com per exemple que és semblant al paper però no té la part d’absorció i no és adecuat per utilitzar aquarel·les. En canvi per utilitzar acrílics va perfectament.

L’ós panda...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Memoria Volumen
  • memoria de volumen
  • System Volume Information, Carpeta indestructible en una memoria USB
  • Memoria Projectes 2013 14
  • Project
  • Project
  • project
  • project

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS