Missi

Páginas: 2 (355 palabras) Publicado: 21 de enero de 2014
Moviments fotogràfics i corrents documentals
Pictorialisme
El pictorialisme suposa una selecció dels temes, triant paisatges - Dies ennuvolats, de pluja, de boira. Normalment es fan servir figuresfemenines.
Nova Objectivitat
Va sorgir a Alemanya, després de la primera guerra mundial. Va ser u moviment de reacció en contra del expressionisme, que volia retornar una figuració realista iobjectiva de la realitat
Surrealisme
Proposa l’automatisme psíquic mitjançant el qual hom intenta atribuir unes qualitats gegantines. Va actuar més en la poesia i pintura.

Fotografia directa
Es unacorrent fotogràfic en que es reivindica la fotografia es a dir la fotografia es objectiva, no es prepara , no es manipulada posteriorment. Respon a una actitud reproductiva.

Nova visió
Es basa enque la fotografia es una pràctica autònoma i amb les seves lleis de composició i il•luminació, l’objectiu es un segon ull.


Dadaisme
Es una corrent cultural. Va sorgir el 1916 a Zurich, esrevela contra tot allò que soni burges

Fotografia subjectiva
Moviment fotogràfic en que les fotografies realitzades son en blanc i negre, enquadrament ajustat, solaritzacions i contrastos.Corrents Documentals

Documents Socials
El document social son totes les dades que vénen de la societat, expliquen la mateixa i només s'entenen en el context de la societat en què esdevenen lasignificació ha de ser entesa en el context del a societat en què es donen.

Assaig fotogràfic
Foto reportatge tractat amb profunditat que consta de moltes imatges. Es tracten problemes culturals, socialsi econòmics. Aquest estil es pot realitzar amb hores i es molt ràpid.

Fotografia conceptual
El fotògraf ha de descobrir el seu tema d’interès per explicar-lo a traves de fotografies de historiesde vida. Es construeix a traves d’informació a profunditat.

Fotografia de carrer
Es tracta de passejar pels carrers de les grans ciutats i captar moments espontanis, especials , curiosos, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Remptoris Missio
  • Redemptoris missio
  • Redemptoris missio
  • Missió, Visió I Valors Media Markt
  • Redemptoris Missio Capitulo I Jesucristo Unico Salvador
  • Redemptoris missio
  • carta encíclica redentoris missio
  • LLISTA Les UI Segons Missió I Funcions

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS