Missió, Visió I Valors Media Markt

Páginas: 5 (1081 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2012
16/10/2012
|

Direcció Estratègica | Núria Cervera PerisHéctor Garrigós AlabauLeticia Gonzálbez LloriaElia Grau Brines |

MEDIA MARKT
Media Markt és una empresa europea d'origen alemany, és la major minorista europea d'electrònica de consum on venen informàtica, electrodomèstics, imatge i so.
Fou fundada, ens 1979, pels empresaris Leopold Stiefel,  Walter Gunz, Erich Kellerhals y HelgaKellerhals, que canviaren el mercat de l'electrònica que fins el moment consistia en xicotetes superfícies, poca varietat i als preus, creant una idea comercial totalment oposada: gran superfície, ampla varietat, preus baixos però amb grans beneficis i tot orientat al benestar del client.
Media Markt va marcar l’inici de la expansió internacional. En 1989, Media Markt dona un gran pas i surt al’estranger iniciant la seua expansió en França. A Espanya no arribà fins 1999. Tots aquestos processos d’obertura donen lloc a que a finals de 2004 Media Markt compte amb 361 tendes especialitzades en tota Europa.
Hui, l'empresa és propietat de Media-Saturn, que també té la cadena rival Saturn.
El 40% del volum de negoci de Media Markt es realitza fora d’Alemanya. I es preveu que augmente elspropers anys amb l'opertura de nous establiments.
En la pàgina web (http://www.mediamarkt.es/), podem trobar fàcilment tota la informació referent a l'empresa, des dels productes oferts, servicis, garantienda, etc. fins a la política de l'empresa on trobem implícita la missió, la visió i els valors de la mateixa. Em definit cada punt, a partir de la informació de la web, de la manera presentada acontinuació, i a posteriori em fet un anàlisi de la realitat basant-nos en la experiència personal, consulta a empleats directes i foros entre altres fonts.
MISSIÓ: Satisfer els objectius, desitjos i necessitats dels nostres clients, socis industrials en l'àmbit de la informàtica i electrònica i, no menys important, dels nostres empleats que constitueixen una comunitat amb un fort sentit de laidentitat corporativa, on el rendiment, el compromís i la satisfacció tenen un pla destacat per a l'èxit personal que es transmet als nostres clients creant un vincle entre empleat i client.
L'anàlisi de la realitat de la missió ens permet comprovar si existeix concordança entre els valors, objectius i raó de ser que caracteritzen a l'empresa alemanya i la posada en pràctica de les seues funcions,instruments i polítiques.
Com a clients de Media Markt, podem dir que, Media Markt cobreix més que de sobra les necessitats dels seus clients gràcies a la gama tan variada de productes de totes les seccions. A més, l'organització de l'establiment i la bona atenció i assessorament per part dels empleats facilita trobar el producte desitjat ràpidament, creant el vincle entre empleat i client al quefa referència la missió.
La relació calitat-preu és molt bona ja que el fet de tindre preus baixos o mitjos baixos (com declara la pròpia empresa) fa possible l'adquisició dels seus productes per part de la majoria.
També deixa el client satisfet en aspectes com la comoditat i facilitats de devolució i de muntatge a domicili per personal especialitzat.
Per altra part, segons la missió, buscaformar empleats com a comunitat amb un fort sentit de la identitat corporativa. Sabem que és cert ja que després de realitzar la selecció de candidats a la plantilla, porta a terme un meticulós procés d'adaptació i formació basat en l'atenció al client i les tècniques de venta.
No obstant això, també hi ha alguns aspectes negatius, com per exemple les llargues cues que es creen a l'hora de pagar iel temps d'espera per a que t'atenguen i assessoren en els dubtes que pugues tindre del producte en qüestió. I tot això, ve per la manca de personal que és del que es queixen els treballadors que es senten saturats de faena en les hores de treball.

VISIÓ: El nostre compromís a llarg plaç es créixer, expandir-nos i innovar permanentment. Per això, disposem d'un equip preparat per a cobrir les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Media Markt
  • Educació I Valors
  • Educació i valors
  • Matriz De Comparación Media Markt Y Worten
  • Media Markt
  • Media markt
  • Media markt
  • Redemptoris Missio Capitulo I Jesucristo Unico Salvador

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS