Mistery Shopping chocolates

Páginas: 24 (5759 palabras) Publicado: 5 de junio de 2014





















Introducció Pàgina
Anàlisi de Kokoa Pàgina
Anàlisi de Genescà Pàgina
Anàlisi de Eroski Pàgina
Comparació de Kokoa amb Genescà Pàgina
Comparació de Kokoa amb Eroski Pàgina
Comparació de Genescà amb Eroski Pàgina
Fitxa valoració de Kokoa Pàgina
Fitxa valoració de Genescà Pàgina
Fitxa valoració de Eroski Pàgina
Conclusions PàginaIntroducció
En el nostre treball de mistery shopping analitzarem 3 establiments comercials que es dediquen a la venda de productes de pastisseria, concretament analitzarem xocolateries o establiments que disposin de productes de xocolata. Per fer-ho hem escollit 3 comerços que ofereixen el mateix producte de manera diferent, o que ofereixen serveis diferents. Nombrem a continuació elslocals escollits:





Per dur a terme l’anàlisi d’aquests comerços, primerament nombrarem la ubicació del local i a què es dediquen (si només venen productes de xocolata, si a més a més ofereixen algun tipus de servei...). Tot seguit, parlarem sobre l’establiment físic, és a dir, les mides del local, la decoració, la disposició de l’assortiment... També analitzareml’atenció al client que hem rebut a cadascun dels establiments. Per últim, valorarem la varietat de l’assortiment que ens ofereixen, així com els preus dels productes pels quals ens interessem.

Anàlisi de Kokoa
La xocolateria Kokoa es troba ubicada al carrer Via Augusta, al centre comercial de Sant Cugat del Vallès. Com que està dins d’un centre comercial té un ampli horari d’obertura, de 10h a22h de dilluns a dissabte, però per aquestes dates especials en les que ens trobem, també obren els diumenges en el mateix horari. Aquest comerç es dedica a la venda i degustació de productes de xocolata.
L’establiment té unes dimensions no gaire grans. Com podem veure a la fotografia, des de fora veiem l’aparador i tot l’interior de la botiga. Un cop dins, la sensació que ens transmet aquestlocal és acollidora, degut a que és un establiment petit, i la il·luminació, conjuntament amb els colors de les parets (taronja) i el mobiliari de fusta, incrementen aquesta sensació.

Entrant a la botiga, a mà esquerra trobem l’aparador, que disposa de 3 nivells diferents (prestatgeries). Al primer nivell, d’esquerra a dreta trobem, primerament, tres piles de bombons diferents i darrere d’aquests,torrons de Nadal. Tot seguit, al costat trobem exposats bombons individuals bastant originals, de molts colors i formes diferents. Al segon nivell, trobem bombons enfocats especialment a l’època en la que ens trobem, el Nadal. Podem veure bombons en forma de rens, ninots de neu, arbres de Nadal, els Reis mags, el Pare Noel... A la banda dreta del segon nivell, hi ha bombons més corrents, sense capforma ni color especial. Per acabar, al tercer nivell s’exposa un lot de Nadal amb torrons i molta decoració enfocada a aquestes dates.


Si seguim avançant per la botiga, a mà dreta, trobem un moble de fusta amb diferents prestatges on exposen tauletes de xocolata. A cada prestatge hi ha una tauleta diferent, hi ha de xocolata amb fruits secs, xocolata amb taronja, amb menta, ambmaduixa... Al costat d’aquest moble hi ha una taula on es troben més a la dreta, figures de xocolata de tot tipus: figures en forma de reproductor mp3, comandaments de videoconsola, mòbils, tablets, un ratolí d’ordinador... totes aquestes figures oscil·len entre els 5€ i els 6€. Al costat d’aquestes figures trobem capses de bombons. La capsa més petita (conté 9 bombons) té un preu de 12€; una capsa amb12 bombons té un preu de 14€; una capsa d’una mida aproximada d’un DIN-A4 costa 22€; la capsa que és una mica més gran que un full, té un preu de 35€; i per últim, una capsa bastant més decorada que totes les anteriors amb una mida aproximada de DIN-A3 té un valor de 40€.
A tota la part esquerra de la botiga, hi ha un taulell que comprèn des de l’aparador fins al mostrador, on s’exposen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mistery Shopping
  • MISTERY
  • Shopping
  • Mistery Shopper
  • Método Mistery
  • MISTERY SHOPPER
  • eco shopping
  • Shopping Carts

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS