Mitja

Páginas: 2 (367 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2012
DICTAT
El genet sovint es distreia amb pensaments que l´allunyaven del tema que volia imposar-se. Una dona, una nova seia o alguna cosa relacionada amb la seua vida de soldat. Llavors, una imatgesilenciosa sorgí del fons de la seua abstracció. Es veia cavalgant per un poblat, seguit per un estol d´ombres. En pasar per davant d´una esglèsia es descobria sense minvar cap galop. De sobte, quan unaiguana travessava el camí, el cavall feia un moviment fals i queia espernegant amb una pota trencada. El genet desenfundava la pistola i amb dos trets matava la bèstia.

He detectat tres faltes (nosé si hauré fet més): seia, cavalgant, esglèsia.
REDACCIÓ
b) Escriga un article d´opinió en què expose i argumente el seu punt de vista sobre els avantatges i inconvenients dels cursos ques´impartixen a través d´Internet.

En primer lloc cal dir que les noves tecnologies han suposat un canvi en l´àmbit de la formació. Actualment, l´oferta de cursos a través d´Internet ha augmentatconsiderablement. Són moltes les persones que trien aquest tipus de formació, ja que, hores d´ara, tothom disposa a sa casa d´un ordinador conectat a Internet. No obstant això, aquesta mena de cursos tenen elsseus avantatges i els seus inconvenients.
Per una banda, és necessari dir que aquestos cursos que s´impartixen a través de la xarxa afavorixen la posibilitat de compatibilitzar treball amb formació.La llibertat d´horari facilita trobar temps per a seure davant l´ordinador i estudiar, així com fer consultes a qualsevol hora del dia.
Per altra banda, també aquesta formació té els seusinconvenients. Encara que les plataformes digitals inclouen un profesor virtual, és ben cert que la presència física d´un tutor aporta a l´alumne, no només la transmissió dels seus coneixements i experiènciesprofessionals, sinó també la facilitació d´un aprenentatge significatiu. A més a més, la manca de companys amb els qui intercanviar informació em sembla un gran inconvenient.
En resum, segons el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso Mitja
  • Edad mitja
  • El mitjó de tàpies
  • mitja
  • mitja
  • mitja
  • El perfil mitjà de l'emprenedor
  • Ressenya Mitja Dotzena

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS