Mixed verb tenses

Páginas: 4 (885 palabras) Publicado: 5 de junio de 2014
L’Anna troba un treball per ella, en un supermercat, avans de començar estaba molt emocionada, tenia moltes ganes de treballar, però just quan ja estaba en el treball es va posar trista per que essentia molt sola. Va continuar amb el treball fins complir el contracte i cada vegada era pitjor, quasi mai ningú li parlava o nens joves es burlaven d’ella, i això li va sentir molt malament.
Annaarriba a un despatx on treballa el seu pare i el seu germà amb els seus companys, semblen ser molt amables i la porten a la seva taula amb el seu ordinador, on seguidament li indiquen que ha de fermecanografia.
Tot i que l’Anna feia moltes errades al principi enla mecanografia, despres de 5 mesos va aconseguir fer 0 errades, i Julen, el seu company la va felicitar però no pass per el 0 si no perel seu esforç i paciència.



G
Després de l’exit amb mecanografia, Anna va començar amb l’escritura, tothom deia que la seva lletra es molt bonica, i per això Julen té l’idea de fer-la servir comuna tipografia.
Julen i L’Anna després d’ estar molt temps treballant en la lletra, encara no acabada decideixen compartir la idea amb professionals, però ja que els vots eren molt pocs, finalmentno accepten la lletra de l’Anna però encara així ells dos no pensen rendirse.
Van passar mesos, i Julen i l’Anna seguien treballant en la lletra, fins el dia 21 de Març, la tipografia la van penjar enla web que el germà havia creat per ells, per a que tothom pugui utilitzar aquell tipus de lletra.
Cada vegada la tipografia de l’Anna s’utilitza més, fins hi tot en un col·legi, en el seu compte deFcebook i Twitter cada vegada rep mes seguidors, i més gent qu ela feliciten i l’animen molt per ser com es.
J
Un dia de sobte reben una trucada de part de Jorge Lorenzo, un motorista molt famos,diu qu evol posar amb la lletra de l'Anna unes frases significants per ell en el seu casc i aixo es un pas molt important per germà de l'Anna i ella.
Una vega que ja han dissenyat el casc per en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Verb tenses
  • Verb Tenses
  • Verb Tenses
  • Verb Tenses
  • Verb tense excersise 1
  • Tiempos verbales en inglés (verb tenses)
  • Verb Tenses
  • Verb Tenses

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS