Motxilles de rodetes

Páginas: 3 (614 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2014
INTRODUCCIÓ

En aquest treball és mostren els aspectes positius de la motxilla tradicional, penjada a l’esquena i els aspectes negatius, en contraposició, de la motxilla de rodes.

La informacióque recercarem ens ajudarà a realitzar un de debat, ja que podrem treballar quina de les dos motxilles és la més adequada per als infants i també ens servirà per debatre contra els companys icompanyes que defensaran la motxilla de rodes amb aspectes positius i negatius de la motxilla penjada.

ASPECTES POSITIUS DE LA MOTXILLA PENJADA

Les motxilles escolars són beneficioses si s’utilitzenbé, es a dir, si es col·loquen correctament, no solament amb una ansa, i si els pares revisen cada dia la motxilla dels seus fills/es, a fi de treure el material que no es necessari per l’endemà.

Perun ús adequat, el pes de la motxilla no hauria de sobrepassar el 10% del pes del nen o nena, haurà d’estar situada a la zona lumbar o entre els malucs (i no als omòplats) i s’ha de poder graduarsegons l’alçada del nen/a.

El portar correctament la motxilla, afavoreix a no tenir problemes d’esquena, ja que si portem la portem col·locada amb una sola ansa n’augmenten l’aparició.

Cal que lamotxilla tingui anses amples i penjar-la de forma simètrica sobre les dues espatlles.

Si el pes de la motxilla el col·loques simètricament no es produirà una sobrecarrega d’un dels dos costats. S’hande col·locar els elements més pesats prop de l’esquena, i mantenir-la permanentment ordenada, amb cada cosa al seu lloc.

El fisioterapeutes coincideixen en què la motxilla és el mitjà més adequatamb què els estudiants poden transportar el material escolar de casa a l’escola, per davant de bandoleres i bosses amb rodes.

Les motxilles han de ser productes ergonòmics i amb les corresponentscorretges i cintes de subjecció per evitar futures lesions a l’esquena.

L’hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat (Barcelona), en col·laboració amb l’empresa de papereria Milquelrius,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • motxilla rodetes
  • Que Es Un Rodete
  • rodetes de oclusion
  • Calculo de un rodete
  • rodete de oclusion
  • RODETES
  • Rodetes
  • Elaboracion de rodetes dentales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS