nanananna

Páginas: 3 (565 palabras) Publicado: 5 de enero de 2014
FORMULA H2O2
GRÀFICA
Al observar la gràfica, es conclou que la reacció és exotèrmica , perquè es perd energia a la formació dels productes.
Com mesurar la cinètica d’una reacció
La velocitat dela reacció és v= k (h2o2) i l’ordre de la reacció és 1.
Per a calcular la velocitat de cada reacció, es pot veure a partir del temps, ÉS A DIR, calcular quan temps tarda l’espuma, produïda per lareacció, en arribar al límit de la proveta. Per a què la reacció dongui lloc, fa falta un catalitzador. Hi ha diversos catalitzadors, com l’òxid de Manganès IV, el iodur (i-) o el coure en pols. El quees farà servir en aquest experiment és el iodur.
Procediments:
Afegir 30 ml de H2O2 (aq) a 3% de concentració en una proveta, i 30 ml d’aigua oxigenada a 33% de concentració en una altra proveta.Afegir una petita quantitat de sabó perquè es puguin observar millor els canvis en cada ‘’SOLUCIÓ’’. S’han d’afegir les provetes sobre un plat ja que quan reaccionin l’espuma pot arribar a superarl’altura de la proveta i caure. Posteriorment s’afegeix el catalitzador de iodur a cada proveta. Al afegir el catalitzador, l’aigua oxigenada de menys concentració reacciona i es torna de color groga isurten petites bombolles que pugen amb poca velocitat en la proveta, en canvi, a l’aigua oxigenada de més concentració reacciona amb un color groc taronjós i les bombolles pujen més ràpidament, i ellíquid reacciona amb més velocitat.

Resultats: El temps resutant de cada reacció ha sigut: 20 minuts per a l’aigua oxigenada de menys concentració i 1 minut amb 58 segons a l’aigua oxigenada de menysconcentració.

Conclusió : Per tant, es pot concluir que la velocitat de la reacció serà més gran com més gran sigui la concentració dels reactius.
La velocitat de la reacció és v= k (h2o2) i l’ordrede la reacció és 1.

Reacció d’equilibri
N2O4-- 2NO2
El 2NO2 té un color marró que pot fer distingir en quin sentit tindrà lloc la reacció amb la influència de la temperatura. Si el color...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • nanananna
  • nanananna
  • Nanananna
  • NANANANNA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS