Nazizmo Y Ii Guerra Mundial

Páginas: 2 (443 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2012
NAZISME I II GUERRA MUNDIAL.


1. La crisi econòmica del 1929, que alemanya va viure va fer possible la vertiginosa ascensió del nacionalsocialisme. Els empobrides classes mitjanes van abraçar-seal nazisme com l'última possibilitat de salvació davant la per que els hi produïa l'ascens del comunisme. Malgrat el simplisme de la seva doctrina i del seu programa, Hitler i els seus seguidors vanaconseguir 107 escons a les eleccions del 1930, gràcies als vots de la petita burgesia i dels treballadors afectats per la desocupació forçosa.

Aturar el bolxevisme, volien una Alemanya amb unsfonaments d'una política i d'una economia estables, la voluntat de posar en pràctica el programa econòmic de Hitler sense interferències del sector polític.


2. L'acció bèl·lica que provocal'esclat de la Segona Guerra Mundial va ser un bombardeig dels nazis.

Per venjança. Per l'umillació que va rebre Alemanya de França, Anglaterra al final de la Primera Guerra Mundial en el Tractat deVersalles, el qual sotmetia al poble alemany amb vexacions humiliants i simplement es podia permetre aquestes agressions perquè tenia el poder.


3. Els nazis tiraven les culpes als jueus de laderrota de la I Guerra Mundial davant França i Anglaterra, en els anys 30 els que tenien més poder econòmic eren els jueus i Hitler els veia com un perill per a Alemanya.


4. En els anys 30 a Itàlia,el partit catòlic va manifestar una oposició creixent al règim. Mussolini va arribar a amenaçar amb llançar les camises negres contra els membres del partit catòlic llevat que el vaticà convencés asacerdots i organitzacions catòliques perquè cessessin les critiques. Alguns intel·lectuals van subministrar els seus llibres suports teòrics al feixisme, però en general l'actitud crítica i racionalistadavant un moviment que rebutja la raó com constructora de les societats humanes malquisto als intel·lectuals amb el règim i va provocar l'exili dels més destacats.

Itàlia es va convertir en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Consecuencia De La Ii Guerra Mundial
  • II Guerra Mundial
  • II Guerra Mundial
  • II Guerra Mundial
  • La guerra mundial ii
  • LA II GUERRA MUNDIAL
  • La ii guerra mundial
  • LA II GUERRA MUNDIAL Y SUS CAUSAS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS