Night Without End

Páginas: 3 (644 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2011
Un accident d'avió a les terres de la capa de gel de Groenlàndia, lluny de la seva ruta habitual, després de volar d'una manera aparentment erràtica. Un equip d'investigació científica amb base aprop del lloc de l'accident, els passatgers supervivents rescata i els porta a l'estació. L'equip estima que un passatger i la major part de la tripulació estan morts amb un dels pilots que es vadisparar a l'esquena. L'únic mitjà de contacte amb el món exterior, un aparell de ràdio, és destruït d'una manera aparentment accidental.

Amb no suficient menjar per a tots i sense cap esperança derescat, el líder de l'equip d'investigació científica, el Dr Mason, decideix que s'ha d'establir per a la població més propera. Mentrestant, el pilot que va ser baleado i en estat de coma es troba haverestat asfixiat. S'intenta també amb la vida de Dr.Mason per aconseguir el que es perd en la nit àrtica. La sospita recau en els científics hostessa, però ella s'esborra aviat. Ordres Dr.Mason l'operadorde ràdio, de Londres, per quedar-se i reparació de la ràdio perquè una expedició de camp pot ser contactat. El passatger mort es determina que és un missatger militar i poc després que el naufragis'incendia.

Dr.Mason fulles amb el grup, juntament amb l'altre científic, Jackstraw mentre roman en contacte amb la seva estació per mitjà d'una ràdio de curt abast. Mentrestant, l'expedició de camptorna a l'estació i els contactes Dr.Mason. L'informem que una mobilització militar massiva ha passat per localitzar l'avió es va estavellar i que porta a alguna cosa molt important. Els governs ques'hagin negat a divulgar tot ho han intentat posar-se en contacte amb l'estació de Dr.Mason 's. Trobar l'estació a ser no respondre, han sol · licitat el cap d'expedició, el capità Hillcrest de revisarl'estació.

Dr.Mason decideix continuar amb el viatge, ja que qualsevol intent de tornar a induir als assassins d'acció i manté aquest novetats per a si mateix i Jackstraw. El capità Hillcrest...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Night without end
  • Night Without End
  • resumen night without end
  • Resumen: night without end
  • Night Without End
  • Night without end
  • Night Without End
  • NIGHT WITHOUT END pdf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS