ningu ho ha vist

Páginas: 5 (1128 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2013
NINGÚ HO HA VIST









IVET FONT
GRUP DE LECTURA
4T ESO

Tot va començar quan l'Helena i el seu espòs, en Per, van anar de vacances a la cabana que tenien a Gotland, on es van reunir amb els amics de la infància d'ella (ja que havia viscut allà abans d'anar a viure a Estocolm). Aquella nit, es van trobar: l'Emma (la millor amiga de l'Helena) i l'Olle (el marit de l'Emma),
l'Evai en Rikard, la Beata i en John. En Kristian era l'únic d'aquella festa que estava solter.
Després del sopar van començar a ballar i en Kristian li va tocar una mica el cul a l'Helena. En Per va agafar un atac de gelosia, i va donar una bufetada a la seva esposa, i l'Helena plorant se'n va anar a dormir.
Els dia següent es va llevar d'hora per anar a passejar l'Spencer (el seu gos), quan desobte quan passaven pel costat de la platja, l'Spencer es va allunyar i va començar a cridar. Poca estona després un veí de Gotland va trobar el gos mort i a prop d'ell, l'Helena apunyalada diverses vegades amb una destral, nua i amb unes mitges a la boca.
D'aquest cas se'n va fer càrrec l'inspector Knutas, que en principi es pensava que havia estat cosa del seu marit, en Per, i per això el vafer quedar uns quants dies tancat a la comissaria. Mentre ell estava allà tancat, la Frida una perruquera de Gotland, va anar de festa amb unes amigues, i allà va parlar amb un home que no coneixia de res, mentre les seves amigues l'estaven observant, sense saber amb qui parlava. La Frida va agafar la bici per anar a la casa seva, ja que era la única que passava per aquell camí, ja que les sevesamigues vivien a l'altra banda.
De sobte quan passava per davant del cementiri, va notar com algú la seguia, i va intentar corre, però ja era massa tard. El dia següent el seu marit va denunciar la seva desaparició i poques hores després , van trobar el seu cos mort al cementiri, també estava nua i portava una mitges a la boca, però aquesta vegada l'havien assesinat amb una arma diferent, amb unganivet.

Després d'haver-la trobat, van fer unes preguntes al seu marit, i van descobrir que les dues víctimes tenien relació amb Estocolm, ja que la Frida, abans vivia allà.


En trobar el cos mort de la Frida, van poder comprovar que en Per, no era l'assassí, ja que havia estat tots aquells dies tancat a la comissaria, per això el van deixar en llibertat. Seguidament van començar asospitar de l'home amb que la Frida havia parlat la nit de la seva mort, allà en aquell bar, però les seves amigues no sabien res d'ell, i no sabien com identificar-lo.

Els inspectors no tenien cap pista per continuar, fins que van anar a fer unes quantes preguntes amb en Kristian (l'amic que havia tocat el cul a l'Helena, la nit anterior al seu assassinat), i ell els hi va explicar, que l'Helenahavia tingut una relació amb el professor de gimnàs del seu institut, que estava casat i amb fills. Quan va arribar a la comissaria ho va explicar als seus companys i un d'ells es va adonar, que en Hagman (el professor de gimnàs) havia estat interrogat pocs mesos abans, perquè la seva dona es va suïcidar, i molta gent havia pensat que era obra d'ell, per això van anar a casa seva, i ell els hi vaexplicar tota la petita història d'amor que havia tingut amb l'Helena, la seva alumna.
Seguidament van interrogar els pares de l'Helena que els hi van dir tot el què s'havien sobre la relació entre la seva filla i el professor de gimnàs, i els hi van explicar que ell l'havia deixat embarassada, però que ells (els seus pares) la van fer avortar, i no la van deixar tornar a veure mai més a aquellprofessor.

Dies després van trobar el cos mort de la Gunilla, una artista que feia objectes de ceràmica, també la havien trobat nua, amb unes mitges a la boca i morta per un cop de destral. Quan van interrogar a tots els veïns una veïna va dir que feia pocs dies havia vist un home parlar amb ella, i en demanar-li quin aspecte tenia, va fer la mateixa descripció que van fer les amigues de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ninguo
  • Ninguo
  • ninguo
  • Punto De Vista De El Video Gung Ho
  • HO-LA
  • HO-LA
  • Ho-La
  • ho la la la

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS