Nobeee

Páginas: 3 (642 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2012
Finançament Extern, Crèdits de finançament (LL/T)
Finançament: conjunt de recursos econòmics que aconsegueix una organització, atenent al origen dels mateixos, a la modalitat de la seva obtenció i al’import dels mateixos.
Així, l’empresa per desenvolupar la seva activitat econòmica necessita d’una estructura financera la qual representa l’origen de l’estructura econòmica. Això implicarespondre: de qui aconseguirà els doblers, de quina forma ho farà i amb quina quantia.
Als orígens del finançament se’ls sol denominar fonts de finançament, podem distingir dos tipus: Fonts de finançamentintern o Fonts de finançament extern.
· Fonts de finançament extern: aquest finançament compren els fons captats fora de l’empresa.
· Finançament aliè: és el conjunt de recursos monetaris amb el quees finança l’empresa en qualitat de deute que hi ha que tornar al seu venciment, es pot dividir en dos tipus de crèdits:
* Crèdits de finançament: es solen concedir a llarg o mitjà termini, ambfreqüència per adquirir béns d’actiu fix o capitals permanents, entre els quals cal destacar:
* Els emprèstits d’obligacions: constitueixen una forma de finançament important per les empreses decerta dimensió per adquirir béns de capital permanent. L’emprèstit és un préstec fraccionat en títols emesos per qui necessita finançament i adquirits per les distintes persones, empreses iinstitucions que inverteixen fons en aquests títols amb l’expectativa d’aconseguir determinada rendibilitat pel cobrament d’interessos i de recuperar la inversió al venciment de l’emprèstit. També, si uninversor no vol esperar el moment de venciment podrà vendre les obligacions en el mercat secundari d’acord l’oferta i la demanda.
* L’arrendament financer o lísing: consisteix en un contractemitjançant el qual una persona jurídica que vol utilitzar un determinat bé de producció o equipament, ja elegit prèviament, encarrega a una societat de lísing que el compri i se li llogui per un termini...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS