Noticia

Páginas: 2 (267 palabras) Publicado: 26 de abril de 2015


Educació ètica i cívica

Notícia:

L'Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) va denunciar un vídeo musical. Les primeres indagacions van mostrar que elvídeo contenia, imatges i expressions clarament discriminatòries.
La Polícia Nacional ha detingut a 4 components d'un grup musical per incitar “l'odi i la violència" contrales persones amb discapacitat en les cançons que componien, interpretaven i publicaven en vídeos. Els integrants del grup deien que aquestes persones eren"mereixedores d'agressions físiques, tractes inhumans i fins i tot la mort".
El grup es fa dir PEM (Puta Espanya Musical). Les lletres vexaven a persones amb diferents tipus dediscapacitat, i els detinguts presumien de voler matar. Els detinguts, de 21, 23, 26 i 37 anys, han estat arrestats a Pontevedra, Madrid i Benidorm (Alacant). Els temessón ofensius, discriminatoris i xenòfobs, i també es dirigeixen contra altres grups socials. Les seves lletres també tenen un caràcter polític i social, i recorren atítols i lletres com Nadala borbònica, Deixa les hòsties, M'agrada ser nazi, Pederàstia radical o El vals d'Aznar i Gaddafi, entre d'altres.

Opinió personal:
Pensoque això de ficar-se amb les persones discapacitades és de no ser persona i no tenir cap, ja que les persones que són discapacitades també són éssers humans normals icorrents, tenen els mateixos drets que qualsevol i mereixen el mateix respecte que tots. I sobre les lletres amb caràcter polític, que està bé que cadascú tingui laseva pròpia opinió, però no cal que la expressi d'aquesta manera o que insulti o coses així, perquè per expressar-la així, que millor es guardi la seva opinió.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Noticia
  • Noticias
  • Noticia
  • Noticias
  • Noticias
  • Noticia
  • Noticias
  • Noticias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS