Opinió personal sobre la Globalització

Páginas: 4 (953 palabras) Publicado: 10 de junio de 2014

La Globalització, opinió personal.
La idea de globalització mundial des del meu punt de vista, és una gran iniciativa i com moltes altres, ens ha aportat moltíssims avantatges, això no es potnegar.
Els grans avenços tecnològics, mèdics, químics, etc, s’han pogut compartir entre els països desenvolupats sense inconvenients gràcies a aquest procés innovador anomenat globalització, a més, lacomunicació constant entre països ens facilita un món aparentment a l’abast de tothom i sense tantes diferències.
La idea d’un món unit i relacionat és realment interessant i productiva a mans de lesgrans empreses, marques com Coca-Cola, McDonald’s, Nike, i milions més, han pogut aprofitar aquest procés per a expandir-se sense fronteres, aprofitant la mà d’obra i els recursos barats d’algunspaïsos, i exportant els productes als països sobre consumidors.
Això, a més de comportar una sobre explotació perillosa del medi i dels seus recursos, també comporta una gran pèrdua d’identitat social icultural, ja que ens barreja de tal manera, que en qualsevol país es poden seguir desenes de cultures diferents i alienes a la pròpia.

Per a fer aquesta opinió vaig trobar interessant mirar-me undocumental anomenat “¿Y tú, cuánto cuestas?”, tot ell és una crítica a la globalització, i sincerament, vaig trobar important informar-me millor del tema, ja que en articles i informacions tretesd’Internet, vaig trobar poca cosa en relació als aspectes negatius d’aquesta tendència.
El documental ens parla de com les multinacionals, extremadament riques, utilitzen els mitjans de comunicació per atransformar-nos en productes, consumidors d’altres productes, mostra amb mitjanes i estadístiques, el temps que passem exposats als medis, que utilitzen tots els recursos que tenen, per a entrar en lanostra ment i fer-nos consumidors massius.
Un dels efectes més importants i destructius de la globalització en el nostre planeta, son les grans diferències que s’han marcat entre països, ja no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • OPINI N PERSONAL
  • Opinio sobre la educacion en Mexico
  • Discurso Sobre La Sobre La Personalidad
  • Opini n sobre el libro seis sombreros
  • Reflexiones sobre identidad personal
  • Presentacion Sobre La Personalidad
  • ensayo sobre mi personalidad
  • Ensayo sobre las teorias de la personalidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS