organització i gestió de la biblioteca

Páginas: 3 (529 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2013
ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE LA BIBLIOTECA
En la biblioteca del meu centre es va fer una esporgada força important que va durar un llarg trimestre, hi havia molts llibres obsolets i espatllats. Ha fetfalta reorganitzar la col·lecció i els espais. S’han rotulat cartells segons els nivells lectors i també estem rotulat cartells segons la tipologia de llibres que conte cada prestatgeria amb lletragran, entenedora i acompanyada d’alguna imatge relacionada amb la temàtica.
La catalogació del fons de biblioteca al programa epèrgam, en aquests moments recau en dos Mestres que utilitzen l’horade comissió, estones de pati i moltes estones a casa, doncs hi ha molt fons per a introduir.
Intentem posar ordre en el material auxiliar que ha de menester la biblioteca (etiquetes, separadors dellibres, material diversos…)
EL GUST PER LLEGIR
Des de fa uns anys estem realitzant l’experiència de” la maleta viatgera”. La comissió de biblioteca a principi de curs prepara unes maletes, una per acada curs que contenen: Un llibre de consulta, un llibre de imaginació, una revista o còmic, un DVD (pel·lícula) i una llibreta on hi ha una carta de presentació i uns senzills consells perpotenciar la lectura, en aquesta llibreta els pares i els alumnes poden expressar la seva opinió i/o recomanacions sobre els llibres que han llegit. L’alumne la pot tenir una setmana, mes o menys estàcalculat per a que tots els nens de l’aula en puguin gaudir.
“Biblioteca mòbil”, arrel de la impossibilitat d’anar a la biblioteca, a inici de curs teníem molt material fora de les prestatgeries(s’estava portant a terme l’esporgada) i per altre costat la reducció de la sisena hora, vam acordar apropar la biblioteca a les aules, els tutors seleccionaven una sèrie de vint llibres de diversacomplexitat i tipologia, d’aquesta manera els alumnes podien gaudir d’un conjunt de llibres, que d’altra manera no haguessin vist.
“Visita d’autors”, de llibres que s’han llegit a l’aula.
COMPETÈNCIA...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Conquesta organització i explotació colonial
  • Control I Gestió
  • informe de Gesti n I 2015
  • Gesti n de la Producci n I
  • Apunts Organització social i relacions de poder
  • Estructura i organització empresarial
  • economia i organització d'empresa
  • APUNTS ORGANITZACIO I LEGISLACIO

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS