Pac 1 psicologia social

Páginas: 2 (290 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2012
Ha canviat la teva definició inicial sobre què és la memòria? En quin sentit?
Abans considerava que recordar era evocar moments del passat però no havia caigut que elsrecords no eren tan objectius com pensem ni de com el social, i especialment el llenguatge influeixen en els nostres records fins al punt de modificar-los. Sabia que lamemòria era selectiva i que no tothom recorda el mateix però pensava que era degut només a les motivacions i capacitats cognitives de cadascú, no m'havia adonat de laimportància que tenen els valors culturals alhora de seleccionar allò que recordem. A més mai m'havia plantejat el fet que els nostres records es modifiquen a partir dels recordsdels altres fins a fer-nos recordar coses que mai han passat o que han succeït d'una altra manera.
Com es relacionen les teves definicions amb les diferents perspectivesde la Psicologia Social -PSP, PSS, PS?
Es pot relacionar amb la PSP pel fet que en els nostres records influeixen les nostres capacitats cognitives així com els nostresinteressos, motivacions, ideals, entre d'altres, però alhora aquests últims estan influenciats per la societat on vivim, per la nostra cultura, els grups als qualspertanyem... A més la nostra memòria es va transformant a partir de les nostres relacions amb els altres, per tot això es pot relacionar la definició de memòria amb la PSS.Finalment com que la memòria és un concepte tan psicològic com social és objecte d'estudi dins de la PS.
Què és per a tu “recordar”, després de finalitzar aquesta PAC?Entenc que recordar és reconstruir a la nostra ment esdeveniments viscuts en el passat a partir de la modificació recíproca que fem dels records quan conversem amb els altres.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PAC 1 psicologia social
  • Psicologia social
  • Psicologia Social Pac 4
  • Pac 1 psicologia del desenvolupament
  • PAC 1 PSICOLOGIA DEL LLENGUATGE
  • Pac 1 historia de la psicologia
  • Pac 1
  • Pac 1 história de la psicologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS