Pac 2 negocio electronico

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2013
En quant a la influencia en l’aplicació de les noves tecnologies per part de l’empresa crec que és fonamental. L’empresa neix amb les noves tecnologies i es fonamenta en aquesta. No téantiguitat al respecte i crec que l’adopció d’aquestes és inherent a la vida de l’empresa. Com que es pretén crear una empresa des dels seus fonaments, crec que l’equip que la crea hade ser expert en aquest àmbit i coneixedor de les noves tecnologies del e-business, per tant la seva implementació és la pròpia construcció de l’empresa.

A més a més, la dimensió dela empresa i la mida vindran determinades per l’èxit de la mateixa. Es tracta d’una start up que el seu creixement està calculat d’una forma sostenible però rau en l’èxit de la mateixa.Per tant la assertivitat en la expansió de l’empresa i el creixement potencial d’aquesta serà clau.

En aquesta pregunta has detallat més com pretens dur a terme les estratègies peròno expliques la seva influencia en la productivitat ni en la competitivitat.
Podries haver indicat, per exemple, que des del punt de vista del professional que ofereix els seusserveis el fet de pertànyer a la plataforma li estalviarà feina de comercialització individual, la plataforma permetrà per tant que obtinguin més clients de forma menys costosa i permetrà quedediquin més hores a realitzar les tasques obtenint-se així guanys de productivitat.
Per altra banda, les economies d’escales que es produiran pel fet de realitzar la promoció de lesactivitats de forma conjunta amb altres professional permetran un augment de competitivitat, doncs no caldrà augmentar els preus dels serveis. Si l’esforç de comercialització elrealitzes cada professional de forma individual caldria invertir més pressupost per professional i finalment caldria repercutir-lo en el preu dels serveis o deixar l’activitat amb poc marge.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • pac 2
  • pac 2
  • PAC 2
  • PAC 2
  • Pac 2
  • PAC 2
  • Pac 2
  • Pac 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS