PAC1 02114 13 14 II 2

Páginas: 3 (728 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2015
Estudi de casos d’intervenció psicopedagògica
Presentació i objectius
Enunciat: Activitats que es proposen per realitzar
Criteris de qualificació
Format i data de lliurament


Presentació iobjectius
Aquesta primera prova d’avaluació continuada pretén aconseguir que reflexioneu sobre un seguit d’elements claus presents a la majoria de casos d’intervenció psicopedagògica. I per fer-ho, us demanaque identifiqueu la seva presència en sis casos descrits de forma completa en els mòduls del 2n al 7è del material paper de l’assignatura. Així doncs, la finalitat bàsica de l’activitat ésintroduir-vos en la utilització de la metodologia d’anàlisi de casos com una eina vàlida per a la planificació i anàlisi de la intervenció psicopedagògica en diferents situacions pràctiques o casos.Objectius:
Conèixer , i saber aplicar a casos concrets d’intervenció psicopedagògica, els principis bàsics de la metodologia d’anàlisi de casos. Especialment, identificar els trets fonamentals d’unasituació problema (o cas d’intervenció), posant-los en relació amb les fases que proposa la metodologia d’anàlisi de casos.
Identificar el/s criteri/s i estratègies fonamentals emprats pels psicopedagogs/es acadascuna de les fases dels casos i comparar les emprades en diferents casos
Identificar els referents teòrics de caire psicopedagògic que hi ha el darrera de les actuacions desenvolupades alscasos. Especialment, identificar els criteris del model educacional constructiu de l’assessorament.
Formular propostes de millora o alternatives adequades pels casos estudiats i coherents amb el modeleducacional constructiu d’intervenció psicopedagògica (Extretes, per exemple, de la comparació entre els diferents casos treballats i/o dels continguts treballats en d’altres assignatures jacursades).
Activitats que es proposen per realitzar
Feu una lectura de cadascun dels dos següents casos i atenent al que s’assenyala en el mòdul 1, realitzeu un anàlisis dels casos transversal als dos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PAC1 13 14 2 SOLUCIONS 1
  • 1 juan 2:13-14
  • Solucions PAC3 13 14 2 1
  • ejercicios 13 y 14 apa 2
  • Apa 2 13 Y 14 Y Taller
  • 1BET3 13 14
  • calendario escolar 13-14
  • Noticia 12 13 14

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS