pacha

Páginas: 4 (995 palabras) Publicado: 17 de marzo de 2014
A nivell global, el públic Pacha es distingeix per portar un estil de vida lliure, ser amants de la festa nocturna i el glamour. En general, posseeixen un poder adquisitiu elevat, tenint en compteels alts preus dels serveis Pacha (per exemple, l'entrada en els seus clubs oscil•la entre els 40 i els 70€, o el preu per nit d'una habitació de les de menor categoria a l'Hotel són 140€). Sónseguidors de la moda i cuiden la seva imatge, Pacha exigeix una presència cuidada i veda l'entrada en els seus clubs a certs estils (vestits de platja, descurats o en estat d'embriaguesa, per exemple).Però podem determinar diferents grups d'usuaris en funció d'alguns criteris bàsics, com edat, estil de vida, etc.

- CHIC: Nois i noies joves, cosmopolites i amb un nivell de renda alt (independitzatso no), fans de l'oci nocturn, seguidors de tendències. Busquen el glamour i l'exclusivitat abans de res, fugen dels espais vulgars i sense personalitat.
- MUSIC FANS: Joves, en general, amants dela música electrònica. Busquen abans de res gaudir amb la millor música i DJs.
- NOSTÀLGICS: Adults acomodats, que en el seu moment van ser joves “Pacha” i que encara mantenen aquest esperit dellibertat i ganes de diversió. Busquen reviure aquests moments adaptats a la seva situació actual.
- SINGLES MADURS: Adults solters, que mantenen un estil de vida ‘carpe diem’, apassionats de la moda iel glamour.
- TURISTES principalment joves, atrets per l'exclusivitat i fama de la festa Pacha. Busquen diversió i viure “l’esperit Eivissa”.

Podem associar cadascun d'aquests grups ambdiferents productes del Grup Pacha:

GRUPS OBJECTIU PRODUCTES
CHIC PACHA CLUB, L'HOTEL, LIO, PACHA COLLECTION, BARS&BEACH CLUBS (a Eivissa), PACHA RECORDINGS
MUSIC FANS PACHA CLUB, PACHA RECORDINGSNOSTÀLGICS PACHA SITGES, SWEET PACHA, L'HOTEL, PACHA 67, RESTAURANTS, PACHA COLLECTION,
SINGLES MADURS PACHA CLUB, L'HOTEL, LIO i altres restaurants del Grup, BARS&BEACH CLUBS (a Eivissa), PACHA...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • pacha
  • Pacher
  • Pacho
  • Pacho
  • pacho
  • Pach
  • pacho
  • Pacha

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS