paisaje agrario mediterranio

Páginas: 3 (595 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2015
Paissatge agragi Mediterrani.

Aquest paissate ocupa les terres del litoral i prelitoral mediterrani, les zones de l’ebre i guadalquivis que reben influencie mediterrania i de lesilles balears.La majoriason llocs de relleu accidentat, pero tambe hi ha valls i planes litorals. El terreny forestal es poc productiu. En general lesareesarboreesse han anat degradant igual que les arbustives.El clima es caracteritza perprecipitacions escasses. Sequera accentuada durant l’estiu on les temperaturas son mes altes. Aquestes condicions climatiques expliquen l’agricultura de secà. Conrreusprincipals son els cereals ,vinya i liveres que formen la trilogía mediterrania. Els olivars ocupen la major part al sud. Principalment a la provincia de Jaén. Altres conrreus mediterranis son elsametllers, els avellaners i els garrofers.







A les zones on less temperatures son mes suaus I els sols fertils es practica l’agricultura de regadiu, amb techniques sofisticades de reg,difusio d’hivrnacles seleccio acurada de planters I us de tota mena de productes fitosanitaris. Els conrreus principals son les hortalisses primerenques plantades al’aire lliure o cobertes amb plastic,com a andalusia,els citrics a les hortes desde castello fins a murcia i fruites tropicals.
La ramaderia de bestiar oví s’sexten per les zones de secà. Es de tipus intensiu a Catalunya.L’Estructura agraria es caracteritza perexplotacions de seca de dimensións mitjanes ,tot i que a andalusia hi predominen els latifundis.
La població , molt nombrosa, tendeix a concentrar-se a pobles grans .LIBERALITZACIÓ ECONÒMICA - COMPETITIVITAT.
            La integració en el mercat europeu i mundial ha suposat la fi dels aranzels per als productescomunitaris i una tarifa comuna reduïda pera tercers països. Açò suposa un increment d’importacions i exportacions i un creixement de les inversions rebudes o realitzades.
 El risc és la possible...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • paisaje agrario mediterraneo
  • Tipos De Paisajes Agrarios
  • Análisis de paisajes agrarios
  • APUNTES Paisajes Agrarios Berja
  • Comentario de paisajes agrarios. berja
  • paisajes agrarios
  • Paisajes Agrarios
  • Paisaje agrario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS