Panrico, la fábrica de ideas

Páginas: 4 (874 palabras) Publicado: 29 de abril de 2014
Enunciat

A nivell nacional, Panrico és la companyia capdavantera del sector de la brioixeria i pa de motlle. Després de l'adquisició d'Artiach, també ocupa el tercer lloc al mercat de galetes ambuna quota del 12%.

Els orígens de la companyia es remunten a 1962, quan el seu fundador, Andrés Costafreda, crea Dònut Corporation Espanyola per a la producció i comercialització de DÒNUTS aEspanya. En la història de la companyia destaca també la creació del popular i clàssic Bollycao (“El berenar més fàcil de portar!”) en les albors de la dècada dels setanta. Més tard, a mitjans anys vuitantacomença la seva marxa internacional amb l'obertura de la primera fàbrica a Portugal (Sintra), acompanyada 12 anys després per l'obertura d'una planta de producció a Xina (1997) i 3 anys més tard aGrècia (2000). En 2006, la companyia decideix concentrar tot el procés de producció en la Península i ven les seves fàbriques de Grècia i Xina.

Avui dia, la companyia compta amb 9 fàbriquesrepartides per tota la Península amb una xarxa de distribució composta per més de 3.500 transportistes (veure http://www.panrico.com/esp/dondeestamos.html). Els més de 3.000 transportistes que hi ha a Espanyacontrolen gairebé 2.800 rutes que recorren cada dia i sense descans, des de les 3 de la matinada, per arribar a temps a més de 128.000 punts de venda. Tot això per garantir als consumidors que elsproductes arribin a les tendes frescos del dia.


El seu esperit innovador ha portat al Departament de R+D+i (Investigació, Desenvolupament i Innovació) a crear nous productes de primera qualitat persatisfer un mercat cada dia més canviant i exigent. El departament, al costat del de Màrqueting, ha adquirit gran importància en el si de la companyia, en tractar-se del principal motor per aldesenvolupament de nous productes i la millora de la seva qualitat

En els últims mesos la companyia ha intensificat els seus esforços per diferenciar-se de la marca blanca i aprofitant l'actual...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Google: Una fábrica de Ideas
  • Google fabrica de ideas
  • Google Fabrica de ideas
  • La Fabrica De Ideas
  • La fabrica de ideas
  • Fabrica De Ideas
  • Panrico
  • Panrico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS