Pei Noi Immigrant De 16 Anys, Salvador Segui

Páginas: 3 (704 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2012
Habilitats d’autonomia personals i socials

Un noi immigrant de 16 anys que viu en un centre tutelat. Fa sis mesos que ha arribat al país. S’ha li ha d’ensenyar a gestionar la paga setmanal.
Totel procediment durarà mes i mig.
Parteixo que és un immigrant que no té la mateixa moneda que nosaltres per tant haurà d’acostumar-se a administrar amb la moneda del país. Li proporcionaria uninstigador visual.
Primer de tot, simularia una mica la vida diària dins d’una aula per tal que pogués entendre que el valor de la seva moneda no és la mateixa que la nostra. Faria una mena de mercat iell seria el comprador i jo la venedora, primer li diria que m’ho pagués amb euros i després amb monedes del seu país. D’aquesta manera veuria que no té el mateix valor.
Aquest exercici el faig perquèentengui que amb el que allà podia passar x dies aquí no en té ni per començar.
En aquest cas faria servir la tècnica de moldejament com a eina principal, amb alguna altra per fer més eficient elprocediment.
A la fase de prova li preguntaria quins creu que són les despeses que té. Li proporcionaria la paga setmanal (20€) d’aquella setmana i li diria que apuntés de manera rigorosa amb que s’hagastat cada cosa. Si ho apunta de forma continua el reforçarem al final de la setmana amb un reforç positiu consumible com seria la trucada a un membre de la seva família, el que ell desitgi.D’aquesta manera veuríem quina capacitat té d’organitzar-se i d’administrar els diners, evidenciant que té despeses per cobrir. Al final de la setmana parlaria amb ell i veuríem si realment és conscient de lesseves mancances. El mètode d’apuntar les seves despeses li diria de fer-ho durant un mes.
A partir d’aquí sabré on s’haurà de reforçar més perquè haurà fet un registre amb totes les despeses i hauremparlat amb ell.
Al començar una nova setmana li explicaria recursos per tal d’estalviar com per exemple que hi ha T-10 per tal que no hagi de comprar un bitllet de metro cada vegada que l’agafi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Habilitats Social 12-16 Anys
  • noi se
  • que es pei
  • peie
  • Pei
  • El pei
  • informe ha segui
  • la muñeca que nos seguia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS