Pelicula El intocable

Páginas: 4 (751 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2013

Pel·lícula: EL INTOCABLE

1. FITXA DE LA PEL·LÍCULA

Directors: Olivier Nakache, Eric Toledano
Actors: François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny, Audrey Fleurot, Clotilde Mollet, Joséphine deMeaux, Alba Gaia Bellugi.
Any: 2011
Duració: 109min
País: França
Gènere: Comèdia / drama


2. TEMA

Un noi africà i aturat, cuida d’un home tetraplègic amb molts problemes.

3. RESUMUn home tetraplègic necessita un assistent perquè el cuidi durant les 24 hores, després de fer varies entrevistes de treball, és decideixen, ell i part de la seva família a agafar de probes a unafricà que esta a l’atur i amb gens de ganes de treballar. Després de que l’africà es penses molt l’oferta de treball, acaba decidint-se i accepta el treball, tot i que al principi, li sembla molt estranyi no ho veu molt clar, però cada cop s’acosten més les postures amb el discapacitat i finalment s’hi troba molt a gust i tant un com l’altre s’ajuden mútuament.
L’home discapacitat necessita que elcuidin per la nit quan té atacs d’angoixa, que l’ajudin a dutxar-se, menjar, sortir a prendre l’aire, és a dir, per tot, i es això el que fa que s’uneixin molt i acabin mantinguen una relació demolta confiança..
Tot i la companyia del noi, l’home es troba sol, encara que té una relació amb una dona que s’escriuen per carta, però no s’han vist mai, i a la que el seu ajudant ho sap intenta ferel que sigui perquè s’acabin coneixent.
Igual que ell l’ajuda amb aquesta dona, l’home discapacitat l’ajuda amb la seva família, ja que és el germà gran d’una família de 8 germans i amb moltsproblemes econòmics, ja que viuen en un barri on hi ha molta màfia. Un cop vist que el noi veu que el seu germà petit s’està descontrolant i necessita ajuda, es per això que decideix deixar de cuidar a l’homediscapacitat.
Tot i que el discapacitat prova a més d’un ajudant nou, no hi ha cap que li agradi, així que un dia tornen a trucar al jove que tenien abans.
El jove al no poder preocupar-se al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Intocables pelicula
  • Analisis pelicula Intocable
  • pelicula intocable comentario
  • Análisis de la películ "Intocables"
  • resumen de la pelicula amigos intocables
  • Pelicula Amigos Intocables
  • resumen de la película amigos "intocables"
  • Resumen pelicula Intocables (ingles)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS