pene

Páginas: 3 (546 palabras) Publicado: 9 de enero de 2014
2012: DJANGO UNCHAINED

Director: Quentin Tarantino
Producció: Reginald Hudlin i Stacy Sher
Guió: Quentin Tarantino
Fotografia: Robert Richardson
Música: Luis Bacalov i Robb Boyd
Intèrprets:Jamie Foxx (Django), Leonardo DiCaprio (Calvin Candie), Christoph Waltz (Dr. King Schultz) , Kerry Washington (Broomhilda), Samuel L. Jackson (Stephen), Don Johnson (Spencer), Tom Savini (EllisBrittle)
Efectes especials: Fred Raskin
Durada: 165 minuts
SINOPSI
Django Unchained (Django desencadenat) es un spaghetti-western ambientat als 1858 al sud dels Estats Units.
Django fou un esclauamb un passat tràgic que, ves per on, es troba amb un dentista d'origen alemany que, per curiositat, també es caça recompenses; el Dr. King Schultz. El Dr. Schultz porta molt de temps seguint la pistaals germans Brittle i Django és l'únic que por portar-los fins a ells. Arriben a un tracte: Si capturen als germans Brittle, ell li donarà llibertat total, un cavall i 75$.
La missió acaba sent unèxit total, tant, que decideixen no separarse i seguir en el mateix camí. Amb l'ajuda de Django, Schultz aconsegueix capturar als delinqüents més buscat del Sur i poc a poc Django va adquirint mésaspectes propis d'un caçador ben dotat. Django es centra a la seva única meta: Trobar i rescatar a Broomhilda, la seva esposa que li van arravatar fa anys enrere.
Per trobar-la necessiten anar a"Candyland", una gran plantació on més de quaranta de esclaus son preparats per lluitar uns amb altres per pura diversió. El Dr. Shultz y Django arriben a un pacte amb Calvin Candie, propietari de la finca, peròel seu lleial esclau, Candie descobreix que Django i Broomhilda es coneixien i decideixen matar-la. Tot això comportarà a un sorprenent final que els deixarà a tots amb la boca oberta.

CRÍTICADes de el meu punt de vista, és la pel·lícula que tenia que fer Tarantino algun dia i a tornat a superar-se una vegada més, les expectatives estaven molt altes però, Tarantino les ha superat de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Penes y Penes
  • Mi pene
  • Pene
  • Penas
  • El Pene
  • pene
  • penes
  • mis penas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS