Pepe

Páginas: 4 (838 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2012
CRITERIS D’AVALUACIÓ D’ESO DE LLENGUA CATALANA I CASTELLANA I DE LITERATURA

L’avaluació dels processos d’aprenentatge i d’adquisició de competències per part de l’alumnat serà contínua, encadascuna de les branques de la matèria, (la Llengua i la Literatura) i estarà basada en l’observació sistemàtica del treball personal de l’alumnat, en els resultats de les proves de medició programades ien la valoració de l’actitud de l’alumnat envers els components essencials de la matèria (professorat, continguts, treball i companys), tot cercant una visió globalitzada de cadascun, durant l’etapa.Per a l’elaboració de les qualificacions es tindrà en compte que els objectius educatius de l’etapa s’assoleixen mitjançant diferents tipus de continguts: fets, conceptes i sistemes conceptuals,procediments i valors, normes i actituds, i que tots ells estan referits a competències. Per tot això, s’avaluarà l’alumne/-a aplicant els mecanismes següents:

1. Es faran dues proves de medició, coma mínim, al llarg de cada avaluació, els resultats de les quals serviran per elaborar la nota bàsica de l’avaluació de l’aprenentatge de continguts i d’adquisició o millora de competències.
Laqualificació que s’obtindrà serà la nota mitjana de les dues proves, que representarà un màxim de 6 punts de la nota total de l’avaluació.

A l’hora de corregir aquestes proves de medició, (així com elstreballs i els exercicis), es tindran en compte aspectes com l’expressió escrita, l’ortografia, el lèxic emprat, la capacitat de síntesi, etc. Segons l’agrupament flexible en el qual es treballi, elpes de l’ortografia serà un o altre, tot depenent dels coneixements de partida i de l’evolució del grup, en aquest àmbit. Així, el professorat podrà descomptar fins a 1 punt dels obtinguts en lesproves escrites.

2. El treball acadèmic de l’alumnat, a banda de l’estudi personal i de la presa d’apunts, consistirà en el treball dels llibres de lectura proposats pel departament, l’execució i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pepe
  • Pepe
  • pepe
  • pepe
  • PEPE
  • Pepe
  • Pepe
  • Pepe Y Pepa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS