Percepción Sicológica De Street Marketing

Páginas: 59 (14568 palabras) Publicado: 31 de diciembre de 2012
Índex

Marcs teòrics 3
Reconeixement de patrons i processos top-down i bottom-up 3
Figura i fons 6
Factors externs i interns del comportament dels consumidors 9
Objectius 18
Hipòtesis 20
Metodologia 21
Materials 21
Vídeos d'accions d'street màrqueting 21
Polsar per afegir drama - TNT 21
Angry Birds Live - T-Mobile 22
E-dreams al Metro de Madrid 23
Volkswagen – FastLane 24
L’acció que la marca Volkswagen va crear per promocionar el model Polo GTI, tractava de portar la idea de triar el carril ràpid (fast lane en anglès) amb diferents accions. 24
Carlsberg i els motards 25
Imatges d'accions d’street màrqueting 26
Campanya de Mini Cooper 26
Campanya amb veta adherent de Cocacola 28
Publicitat Zoo de Copenhage sobre autobús urbà 29
Procediment 31Campanya d'street màrqueting de TNT 31
Campanya d'street màrqueting de T-Mobile 35
Campanya d'street màrqueting de eDreams 38
Campanya d'street màrqueting de Volkswagen 41
Campanya d'street màrqueting de Carlsberg 45
Acció d'street màrqueting de Mini 49
Acció d'street màrqueting de Coca-Cola 52
Acció d'street màrqueting del Zoo de Copenhagen 54
Conclusions 56
Bibliografia 58Webgrafia 59
Aportacions 60
Autoavaluació 61

Marcs teòrics

Reconeixement de patrons i processos top-down i bottom-up

Un patró és un element comú a diferents objectes o situacions que pot ser transposat d'un a altre i que diferencia a uns objectes d'altres (Piaget, 1961; citat a Bruce, 1994). Segons Piaget, a partir d’aquests patrons elementals s'elaboren sistemes més complexosmitjançant l'aprenentatge. Per a la seva explicació en profunditat, s'han utilitzat diferents teories i models. D'aquesta manera, es centrarà l'anàlisi del reconeixement de patrons en els models connexionistes de la psicologia cognitiva i en les seves diferents teories internes.
· El model connexionista
El principi central del connexionisme és que els fenòmens mentals poden ser descrits per xarxesd'unitats senzilles i freqüentment iguals que s’interconnecten. És a dir, hi ha neurones o grups de neurones que s'activen creant un conjunt segons els estímuls que reben d'altres neurones, i que aquestes reben de l'entorn. Així, en els últims anys, ha anat augmentant l’interès en aquests models neuronals aplicats a la percepció visual, on les representacions del món s'expressen en termes d'activitatsobre unitats similars a neurones, en lloc de cadenes de símbols (Bruce y Green, 1994). En definitiva, aquesta proposta de xarxes neuronals és el model connexionista més utilitzat.
Per altra banda, aquest model connexionista presenta alguns avantatges respecte a altres models, per exemple, des d'una perspectiva biològica sembla ser un plantejament més creïble, ja que es basa en àmbits fisiològicsi en una aplicació més directa a la percepció. A més, expliquen millor el processament distribuït en paral·lel, també apliquen el factor de l'aprenentatge en el seu àmbit del reconeixement de patrons, aspecte central que ens interessa. De forma superficial, el model connexionista explica que l'aprenentatge es produeix a causa d'ajustaments de pesos de neurones, és a dir, hi ha certes connexionsneuronals excitatòries o inhibitòries que es reforcen mentre altres es debiliten segons l'estímul que les provoca.
En definitiva, el reconeixement de patrons s'explica d'una manera interessant des del punt de vista dels models connexionistes.
· Reconeixement de patrons i models connexionistes a xarxes PDP
Una xarxa PDP (processament distribuït en paral·lel) és un enfocament de xarxa neuronalque destaca el caràcter paral·lel del processament neuronal.
Dins del reconeixement de patrons en una xarxa PDP, apareixen diferents models interns, com per exemple el model de Kohonen (1981) d’associació de patrons. Aquest model utilitza la regla d'aprenentatge de Hebbian. És el més destacat i sosté que hi ha una sèrie de neurones d'entrada que són excitades per un estímul i una sèrie de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Street marketing
  • Street Marketing
  • Street marketing / marketing viral
  • Percepción en marketing
  • Ambient Street Marketing
  • Marketing de guerrilla, street marketing y marketing boca a boca
  • Street marketing
  • STREET MARKETING

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS