permanentes ??

Páginas: 2 (293 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2013
Segons la història dels antics egipcis van ser el primer poble que va aplicar una permanent en el cabell . Es tractava d'un mètode molt rudimentari d'arrissat . Primes trenesde cabells s'enrotllaven en tronquets farcits de fang i fang ( que tenien alcalinitat ) i s'assecaven al sol . Es treien després de 5 o 6 dies , quan el fang estavacompletament sec , resultant un ris molt atapeït i sovint ( que durava diverses setmanes )

Segons la història dels antics egipcis van ser el primer poble que va aplicar una permanenten el cabell . Es tractava d'un mètode molt rudimentari d'arrissat . Primes trenes de cabells s'enrotllaven en tronquets farcits de fang i fang ( que tenien alcalinitat ) is'assecaven al sol . Es treien després de 5 o 6 dies , quan el fang estava completament sec , resultant un ris molt atapeït i sovint ( que durava diverses setmanes ) .
A travésde tots els segles , les dones no paren de procurar-se per emprar els més enginyosos mitjans per a l'ondulació lluint radiants i esplendoroses .
Les dones des de tempsimmemorials van descobrir que el cabell constituïa una de les més poderoses atraccions per fer ressaltar la seva feminitat i és així que van idear diferents formes en la seva cabellera, tant com els homes tenien rul · los.
La primera permanent de veritables rínxols ser descoberta el segle passat per creadors de perruques , però no era aplicable per acabells humans perquè els rínxols havien de ser sotmesos a ebullició durant diverses hores; més tard es va descobrir que l'addició de sals alcalines ( bòrax ) reduïa el tempsd'ebullició considerablement . La primera ondulació realitzada en un saló de bellesa es va basar en el mètode espiral o sigui cabells embastonados des de les arrels cap a les puntes .
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Permanente
  • ´Permanencia
  • permanente
  • permanente
  • Permanente
  • permanentes
  • permanente
  • permanencia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS