Perque No Mo Deies

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 12 de junio de 2012
CARLOS JEAN
UN DELS MILLORS DJ DEL MON

Xavier Cantallops Cid

HON VA NEIXER
Carlos Jean Arriaga va neixer a Ferrol dia 15 de Juny del 1973.

A QUE ES DEDICA
Ès un músic, productor,remesclador, DJ i cantant espanyol d'origen parcialment haitià. És un dels majors exponents de la música electrònica espanyola, amb èxits coneguts com Mr Dabada, però el cim de la seva carrerala va aconseguir amb el projecte Plan B.

LA SEVA BIOGRAFIA
El seu primer treball va ser No blood (1998), seguit de les bandes sonores d'Asfalt i Guerrers, en el 2002 van publicarSelection.
L'any 2002 va publicar Back to the Earth, un disc de transició en el qual buscava un so més propi amb cançons més càlides i allunyades del so electrònic centreeuropeu i orientades cap a lamúsica més ballable.
L'any 2006 publica l'àlbum Mr Miracle, que en un principi s'havia d'anomenar On a diet ("A dieta") i el primer single és el tema pop Have a Nice Day.

L'abril de 2008publica un nou treball amb Najwajean, Till it breaks, amb un so més pop-rock destinat a la seva presentació en directe.El 2009 col · labora amb Estopa i fa una brillant remescla de la versió dela cançó Hemicraneal en el disc X aniversarium d'Estopa.
El març del 2010 va col · laborar en la producció del nou single protagonitzat pels Teen Angels: "Por a perdre".
El 2011 va començarel seu nou treball el pla Ballantines (El pla B), intentant recuperar l'esperit de col · laboració entre músics, decideix posar en marxa l'ambiciós projecte desenvolupat per Novaemusik.Lliurement, tothom pot aportar una nova pista de música sobre les bases rítmiques que difon a Internet, podent ser una veu, qualsevol instrument, unes palmes, etc. Qualsevol aportació seràsusceptible de ser integrada en el producte final. I així, entre tots, crear els propers hits musicals. Ara té una secció en El Hormiguero en què mostra les possibilitats d'aquestes pistes, en directe.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Per que no mo deies?
  • Perquè?
  • Los Deias
  • El dei
  • MO
  • Mi mo
  • El mo
  • MO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS