Personatges principals mar i cel

Páginas: 4 (751 palabras) Publicado: 6 de octubre de 2014
Blanca
És la protagonista de l'obra juntament amb Saïd. És cristiana i està presonera en el vaixell. És la filla de Carles i es la cosina de Ferran. Quan van ser assaltats pel vaixell musulmà, aella la portaven cap a un convent per fer-la monja. És una dona sensible i molt religiosa, això ho podem observar quan es posa a plorar per les paraules que diu Saïd i durant tota l'obra està pensant siel que fa és correcte segons la religió cristiana.
La seva família la volia casar amb el seu cosí Ferran, però no la pressionen en cap moment perquè es casi amb ell.

Saïd
És el capità delvaixell musulmà. Al principi de l'obra es presenta com un home dur i que és respectat per part dels altres corsaris però a mida que va transcorrent l' obra es va fent més sensible per causa de l'amor quesent per Blanca. Mostra una actitud agressiva respecte als presoners cristians i especialment per Carles, el pare de Blanca. Al final de l' obra mor juntament amb Blanca. El seu pare era musulmà i laseva mare era cristiana.

Carles
És el pare de Blanca i el capità del vaixell cristià que va ser assaltat pels musulmans i sempre assumeix aquest paper mentre estan presoners. Sempre mostra unaactitud de rebuig respecte a l'amor que senten Blanca i Saïd. Al final de l'obra intenta matar Saïd però per error fereix Blanca i aquest és el fet pel qual es tiren al mar per morir junts.

Ferran
Ésel cosí de Blanca. La seva família el volia fer casar amb Blanca. Al final de l'obra es posa de part de la seva cosina i Saïd, els intenta ajudar oferint-los una barca perquè puguin escapar del vaixelli anar cap a Alger.

Joanot
És un cristià que està amb la tripulació del vaixell musulmà. Té un paper important en l'obra pel fet que és el que allibera els cristians i aquests poden fer-se amb elpoder del vaixell. Sempre segueix les ordres que se li manen i Saïd per recompensar-lo el nomena com a segon més important del vaixell després del capità.

Hassen
És l'home de confiança de Saïd...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Personatges Mar i cel
  • Personatges principals Mar i Cel
  • Mar i Cèl personatges
  • Mar i Cel
  • Mar i cel
  • Mar i cel
  • Resum De "Mar I Cel"
  • Mar I Cel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS