Pictogramas química (catalán)

Páginas: 3 (569 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013
Pictogrames de seguretat al laboratori


1. Objectiu de la practica
Aprendre a identificar el pictogrames de seguretat més comuns al laboratori, per poder realitzar les pròximes practiques ambplena seguretat.

2. Contingut teòric


Explosiu


Inflamable



Comburent


Gas sota pressió


Corrosiu


Tòxic


Irritant


Perill per aspiració


Perillós per al mediambient
El que la taula ens esta indicant, és una comparació entre els antics pictogrames de seguretat i els nous pictogrames. Aquests nous pictogrames s'han creat per internacionalitza-los.

1.Explosiu: aquest símbol d'una bomba feta miques alerta que el producte pot explotar al contacte amb una flama, espurna, electricitat estàtica, sota efecte de la calor, en contacte amb altres productes,per fregaments, xocs, fricció, etc.
2. Inflamable: el producte comença a cremar de forma molt fàcil, fins i tot per sota de 0 º C, al contacte amb una flama, espurna, electricitat estàtica, etc.),per calor o fricció, al contacte amb l'aire o aigua, o si s'alliberen gasos inflamables.
3. Comburent: a diferència del pictograma per als productes inflamables, la flama està a sobre d'un cercle. Esfa aquesta distinció per avisar que el producte és comburent. Són productes rics en oxigen que en contacte amb altres substàncies, sobretot inflamables, poden provocar, avivar o agreujar un incendi ouna explosió.
4. Gas sota pressió: el dibuix de la bombona assenyala que és un envàs amb gas a pressió. Alguns poden explotar amb la calor, com els gasos comprimits, liquats o dissolts. Els liquatsrefrigerats poden causar cremades o ferides criogèniques, en estar a molt baixa temperatura. En l'anterior normativa no hi havia un símbol per a aquests productes a pressió o comprimit, tan sols unafrase de perill.
5. Corrosiu: el producte pot atacar o destruir metalls i causar danys irreversibles a la pell, ulls o altres teixits vius, en cas de contacte o projecció.
6. Tòxic: la calavera i les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pictogramas de seguridad ( Química)
  • Pictogramas De Seguridad En Laboratorio De Quimica
  • PICTOGRAMAS QUIMICOS
  • los pictogramas
  • Pictogramas productos quimicos
  • pictogramas
  • Pictogramas
  • pictogramas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS