pla d'empresa 2

Páginas: 7 (1727 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2014















Lara de maeyer
Núria Ferré

PLA D’EMPRESA LARA DE MAEYER i NÚRIA FERRÉ

 Em dic Lara De Maeyer, tinc 22 anys, vinc d’una familia immigrant de pare belga i mare argentina. Per part de mare, tots s’han dedicat a la medicina ja sigui general o alguna especialització, ella té la llicenciatura en medicina general. Actualment es professora d’aeròbic, d’ella he aprèsa ser positiva i d’encarar els problemes buscant solucions, de no rendirme i de ser constant. El meu pare sempre ha treballat en el món del turisme, ha passat per tots els nivells possibles dins d’un hotel i per consequent a casa n’he sentit a parlar i n’he estat al corrent.

 Pel que fa els estudis, sempre se m’han donat bé les llengues. Vaig cursar un cicle de Comerç i Màrqueting i seguidamentvaig començar comerç internacional, però per circumstàncies de salud ho vaig haver de deixar. Al cap del temps, vaig decidir donar-li un tomb a la meva vida i vaig marxar a estudiar a Anglaterra, on vaig pasar una bona temporada aprenent de l’idioma i de la seva manera de fer. Em sento molt cómoda parlant amb altres idiomes, el fet de poder comunicar-me amb una altra llengua em fascina i sentirque puc ajudar a altra gent m’omple com a persona.
 Ara per ara, estic cursant Gestió d’Allotjaments Turístics i gràcies a aquest modul he pogut observar i veure, que un dels pocs sectors que realment podem treure-li partit, es el sector Turístic i de Serveis, i on crec que personalment està el meu lloc.

 Al tenir una familia internacional, tinc diferents punts de vista sobre molts aspectes, jasiguin medioambientals, econòmics o relacionats amb la societat. Crec que podría aportar una nova idea de negoci més sostenible, innovadora i encarada a un determinat públic, d’aquesta manera especialitzar-nos en un segment en concret de la població ja sigui en quant a nivel adquisitiu o de manera de viure i pensar. 

Per altra banda, en quant a experiencia laboral puc dir que he passat perbastants llocs de treball relacionats amb el sector, com ara cambrera de bar, maitre, cambrera de pisos i recepció. I en tinc una lleugera idea de com s’ha de tractar al públic i què es el que demana el client. 

Aquesta idea de negoci sorgeix d’una gran amistad i unes ganes de tirar endavant un projecte amb la meva socia i amiga: 


Em dic Núria Ferré, tinc 21 anys, visc en una ciutat petita ifamiliar. Vinc d’una familia d’arrels catalanes, quasi tots ells es dediquen al sector Administratiu. El meu pare es directiu d’una mútua aseguradora que treballa per empreses. Per tant, sempre he vist com dirigía un grup de persones de la millor manera posible i sempre desde el respecte i la humiltat. Per part de mare, sempre ha treballat per la sanitat pública, de cara al públic, amb un gran donde gens.. 

Estic estudiant un grau superior de Gestió d’allotjament turístic, arrel d’haver estudiat en aquest món se m’ha despertat la curiositat de montar tenir un negoci propi en aquest sector. Ja que m’interessa el món del turisme i el tracte amb la gent m’agrada, i m’hi sento cómoda. 

Soc una gran amant dels animals, i el fet d’estudiar aquest mòdul m’ha fet reflexionar i pensar dequina manera podría unir un dels meus hobbies o aficions amb amb una idea de negoci relacionada amb el turisme.

 En quant a la meva experiencia laboral, tinc experiencia com a cambrera en un restaurant/bar, tambè com azafata de eventos, per tant tinc experiencia amb el tracte amb la gent. Tambè tinc algo de coneixement d’adiestrament de gossos i de com es el seu comportament. 

Per tant, la mevasocia Lara de Maeyer y jo, hem pensat, que, sería una gran oportunitat de negoci, apostar per aquest projecte de manera que podriem reunir els seus coneixements de llengues estrangeres, juntament amb les seves nocions en el sector turístic, amb els meus de restauració i la meva admiracio pels animals. Per crear una mena de Resort Rural, per amants de la natura i dels animals, amb una decoració...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pla d'empresa
  • EIE PLA D'EMPRESA
  • Exemple pla d'empresa (Català)
  • Economia. Pla D'Empresa
  • Guio pla d'empresa
  • pla d'empresa restaurant
  • Pla d'empresa
  • Pla D'Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS