Plan de empresas

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 3 de abril de 2014
Pla d’empresa
1. L’emprenedor

1.4 Equip directiu
La nostra empresa està gestionada a través dels caps dels departaments, tant en objectius a curt termini com en decisions. Mentres que ladirecció s’encarregarà dels objectius a llarg termini i gestionar algunes de les decisions que determinaran l’encaminament de l’empresa.

1.5 Forma jurídica
Com som dos socis, i qui sap en unfutur, volem ser un nombre reduït de persones, la nostra societat serà una societat limitada, així també tenim més seguretat de tirar endavant perquè si en desgracia fem fallida només haurem de respondreamb el capital aportat. Això per a nosaltres és un avantatge.









4.L’organització

4.1 Organigrama i definició dels llocs de treball


Departament Administració i gestió :s’encarregarà del gestionament i administració de l’empresa i també de temes financers.
Departament de gestió de serveis: Aquest departament estarà subdividit en dos altres. El de gestió d’empresesestrangeres, qualsevol tràmit que s’hagi de realitzar unicament amb les altres empreses. I per altre banda el de vivendes, que serà unicament pels tràmits amb les immòbiliaries exteriors.
Departament jurídic:Qualsevol tema legal.
Departament RRHH: Contractació, tema salarial, formacions.
Departament d’Informàtica: S’encarregaran de gestionar el tema web i altres recursos informàtics i respecte a lescomunicacions seràn persones traductores d’altres idiomes per facilitar la nostra feina segons els països.


4.2 Sistemes de selecció i captació
Ho farem de forma sencilla, mitjançant unaentrevista on verifiquem que el seu curriculum és cert i està qualificat per desenvolupar la feina adequada.

4.3 Formes de contractació i retribució
Un cop escollit el nostre treballador tindrà un any deprova al seu lloc de treball amb el sou mínim més plusos. Un cop passat el procès de prova, si el fem indefinit passarà a cobrar més del sou mínim mantenin plusos.

4.4 Motivació i formació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Plan De Empresa
  • Plan de empresa
  • Mi plan de empresa
  • Plan Empresa
  • Plan De Empresa
  • PLAN DE EMPRESA
  • plan que de una empresa
  • Plan De Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS