plan de marqueting reposteria

Páginas: 2 (296 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2015
La nostra empresa es situa actualment en el sector de la reposteria, aquet any nou l’empresa a rebut una mala noticia, i es que el local que l’empresa tenie arrendat com apunt de venda, es demolira a finals d’any.
Donada aquesta situació, la junta directiva de l’empresa ha decidit buscar una nova ubicació del punt de venda acompanyada de un petitreposicionament del negoci.
Fins ara l’empresa es definia com una pastisseria convencional on es veneie: Diferents tipus de pa, bolleria, postres, pastissos… I com a producte méspeculiar tenen la venda de porcions de pizza italiana. Degut a la gran qualitat d’aquestes pizzes i tambe savent que els esforços per donar surtida al produccte “pizza” no hansigut els adequats degut a que la concentració de aquestes esforços de venda ha sigut mes dirigida al ambit de reposteria. Alehores donat aquet punt, l’empresa ha decidit enintentar concentrar els esforços de publicitat en la pizza com a producte estrella aprofitant la reubicació del local i tot el que comporta.
Per la compra de la formula de lespizzes es va pagar 300€ per tant l’empresa creu que es moment de començar a donar surtida amb aquet producte sense deixa de banda els demés.
OBJECTIUS
Intensificar les vendes delproducte estrella del local.
Aprofitar aquet producte per establir un servei de menus de mitgdia, cosa que repercutirie en les vendes de begudes, fent-les augmentar.
Dissenyar unnou local mes atractiu.
Dissenyar un logotip eficaç acompanyat de un canvi de nom per a fer més efectiu el impacte visual amb els clients i tindre més poder fidelitzador.
Fer unaugment del resó del establiment, fins ara conegut com una pastisseria convencional, passaria a ser una pastisseria on es fessin menus economics en un ambient agradable.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Plan de marqueting
  • Plan De Marqueting
  • Plan Marqueting Samsung
  • Reposteria tradicional PLANES DE LA BARONIA
  • Plan de marqueting
  • plan de marqueting
  • Plan de marqueting
  • Plan de marqueting

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS