poesia amb llengua de signes

Páginas: 4 (843 palabras) Publicado: 14 de enero de 2014
Introducció
Com treballar poesia en llengua de signes és un treball dirigit a l’àmbit de llengua catalana i literatura així com, a les àrees de llengua castellana i anglesa.
Aquest treball no ésquelcom altre cosa que, un foment de la poesia a les etapes d’educació primària des de un punt lúdic. Concretament, el voldríem contextualitzar al cicle superior de primària ja que, creiem que és enaquest cicle, on la poesia deixa de tenir un paper important en l’àrea de llengua catalana i literatura i on aquesta, deixa de ser una activitat d’ensenyament/aprenentatge que fa gaudir als nens i nenesde l’escola.
Pel que fa doncs, al treball de poesia a les escoles, creiem que és molt important ja que amb aquesta, podem desenvolupar i treballar diversos aspectes importants que marquen el dia adia dels nens i nenes de les aules. A tall d’exemple, podríem dir que la poesia ens ajuda a ampliar situacions i possibilitats comunicatives entre els alumnes, enriqueix el llenguatge i juntament amb lallengua de signes, ens permet crear i reproduir un llenguatge ple de creativitat, emocions, jocs i coneixements amb els quals, els alumnes gaudiran i s’ho passaran bé aprenent noves formes decomunicació.
Parlem doncs, de llengua de signes.

Aquesta llengua és l’ús de comunicació de les persones sordes, les quals utilitzen la comunicació no verbal per tal d’establir un contacte directe amb elmón que els envolta.
És evident que, la llengua de signes només és coneguda per la comunitat sorda i per aquelles persones que tenen un contacte diari o relació amb aquestes, i pensem que ésimportant que els nens i nenes coneguin i aprenguin una base senzilla d’aquesta llengua per tal de fomentar la integració amb les persones que pateixen aquest ”handicap” i per tal d’incentivar lacuriositat i l’interès per una altre llengua, que dia a dia conviu amb la nostra llengua materna.

2. Com treballar poesia en Llengua de Signes Catalana (LSC)?
Ja des de anys i anys enrere, els nens i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Llengua de signes
  • Signos De Puntuación Y Algunos Ejemplos Para La Poesía
  • La llengua
  • AMB
  • Signes, llengua i cultura: cap a una epistemologia del silenci,
  • psicop de la llengua
  • historia de la llengua
  • Didàctica de la llengua

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS