Porrajmos

Páginas: 4 (938 palabras) Publicado: 22 de mayo de 2011
PORRAJMOS

Perque no es recorda com cal el genocidi nazi del poble gitano?

Per què hi havia molta mès gent a favor de l'extermini al poble gitano a causa de que sempre han estat marcats com aascocials. A mès el genocidi a la etnia jueva va ser molt mès gran i la gent recorda molt mès aquest.

El Porajmos va surgir del no res i la perseccusió del poble gitano va començar de cop i volta ambel nacisme?

No, encara que el genocidi nazi en contra de la etnia gitana fos una brutalitat i el que mès destaca, als gitanos sempre els han fet fora del lloc on vivessin nomès cal veure que esuna raça sense terra.

Heu pensat mai els esteriotips antigitanos de la gent del carrer permeteren legitimar les decicions de Hitler?

Encara que Hitler va ser escollit democraticament seguramentsense esmentar res del genocidi que mès tard va cometre, si uqe deia que els gitanos eran mes que una raça, una plaga i com que la gent els hi tenia odi si qeu van ajudar a guanyar a Hitler elsprejudicis contra els gitanos.

Us heu adonat que van fer costat al naciste metges, judges, professors, periodistres, polítics, enginiers, científics i altres professionals del nivell educatiu?

Si jaque Hitler teoricament va arrivar al poder de na manera justa amb els vots dels ciutadans. Encara que va fer moltissimes trampes amb els vots
Hi al veure la polìtica de veritat de Hitler tot aquestagent amb carrecs tant importants va dir que estava d'acord per por de no ser aniquilat.

Segur que avui no hi ha gent que menysprea els gitanos i creu que es un estorb tenir-los com a veïns?

Tot hihaver-hi moltissima mès tolerancia i acceptació en vers els gitanos ara que abans segueix habent-hi gent racista. Hi no nomès amb la etnia gitana sino amb moltes d'altres.

Perquè la ciutadania encomptes de protestar des d’un bon començaments no va posar reserves a l’exclusió gitana?

Doncs per què molta gent tenia prejudicis contra aquesta raça i ja els hi va anar be que els allunyessin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS