Preguntas Pulp Fiction

Páginas: 3 (554 palabras) Publicado: 3 de junio de 2012
PULP FICTION

1.- L’ordre cronològic de la pel·lícula està totalment alterat. Digues quines coses positives i també negatives s’aconsegueixen amb aquesta ordenació.
Com a coses positives podemassenyalar la originalitat que aconsegueix el film però poca cosa més. D’altra banda, l’alteració de l’ordre lògic te com a conseqüència principal que si no saps d’aquest desordre pots no seguircorrectament la pel·lícula.
2.- Imagina que la pel·lícula tinguera l’ordre cronològic natural. Pensa quins avantatges i quins inconvenients tindria eixa “nova” versió.
Tindria l’inconvenient de que ja lapel·lícula perdria la seua originalitat en quant a l’ordre, ja que aquest tipus de muntatge tampoc està massa vist. Però tindria el avantatge principal de que entendríem millor l’historia i seguiríemmillor l’ordre en el qual succeeix l’acció.
3.- La violència és un dels punts bàsics del film però habitualment sol resultar divertida. Comenta algun episodi en què passe açò i explica per què.
Quanvan al cotxe els dos gàngsters i “John Travolta” assenyala al xic que tenen retingut amb la pistola i en agafar un sot automàticament es dispara, pegant-li un tir al reprès. Això causa rialles encaraque no es graciós que a ningú li volen el cap de un tir.
4.- Els diàlegs de la pel·lícula són considerats com un dels elements fonamentals de la trama. Opina sobre açò i destaca els que més t’hagenimpactat.
Els diàlegs, en la meua opinió, són molt encertats ja que eixe tipus de gent normalment parla de la manera que vegem representada al film (dient paraules malsonants, etc...). Un diàleg que emva parèixer graciós va ser quan el que mana dels mafiosos va ser violat a la part de darrere de la tenda i el boxejador li va preguntar si estava bé y va respondre que estava a “muchas jodidas deestar bien”.
5.- En l’escena final Vincent , amb un menyspreu brutal pels perdedors, retrau a Jules que vulga ser un “vagabund”. Pensa quin tipus de societat projecta la pel·lícula.
La pel·lícula...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • pulp fiction
  • Pulp Fiction
  • Pulp fiction
  • Pulp Fiction
  • Pulp fiction
  • Pulp Fiction
  • Sonido pulp fiction
  • Pulp fiction

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS