Preguntas sobre sagrado, misterio, etc..

Páginas: 3 (666 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2013
1. Què entenem per SAGRAT?
Entenc per sagrat que està dedicat al culte religiós, que és digne de respecte i d'adoració i no pot ser profanat, danyat o posat en dubte, per estar relacionat amb ladivinitat. Ha de ser respectat i no pot ser transgredit o danyat. El sagrat no pot ser tractat de qualsevol perquè a estat separat per déu i per això li pertany així mateix. El sagrat es manifesta en larealitat però està més enllà d'ella. Està com habitat per aquesta realitat del més enllà, és com una porta cap déu. Representa alguna cosa ja que vénen de l'altre món. Atreu i produeix cert temor,però el religiós s'acosta al sagrat perquè espera rebre força, energia, salvació en definitiva. Les muntanyes són un exemple de sagrat, de digne, de respecte. Els cims de les muntanyes és considerat comun lloc de trobada amb la divinitat.
2. Perquè el MISTERI és tan important, tan digne de respecte i tan inviolable?
Un misteri és allò que no es pot explicar, comprendre o descobrir, es tractad'alguna cosa reservada, secreta, etc...
Les persones tenen tendència a interessar en els misteris, secrets ... Un misteri quan és explicat perd la seva condició de misteriós. Per a la religió, unmisteri és allò inaccessible a la raó i que, per tant, ha de ser objecte de fe. Quan parlem de misteri ens referim a tot allò que no podem explicar o que no és comprensible en absolut a la nostraintel·ligència a aquelles coses tan grans que fan impossible de descobrir els límits que mai acabem d'entendre.
Sempre arriba a un punt en què res és explicable, el misteri apareix inaccessible i inexplicable,amb tota la seva força i impetuositat. És una realitat que va més enllà de qualsevol realitat, no permet explicacions ni interpretacions, resulta impenetrable a la raó i fa que la persona mantingui elmisteri o el secret en silenci.
3. Què són les MEDIACIONS RELIGIOSES?
Els creients d’una religió se serveixen d’alguns mitjans que els ajuden en la seva relació amb el Transcendent. Aquests...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fisica preguntas sobre la pila y etc
  • Preguntas frecuentes etc
  • Experiencia religiosa: lo sagrado, el misterio y las hierofanías
  • 10 Preguntas el Misterio Velasquez
  • ¿Qué Dice Las Sagradas Escrituras Sobre "Halloween"?
  • Meditación sobre el Sagrado Corazón de Jesús
  • requisitos para ser presidente gobernador etc, significado de siglas, preguntas sobre el lenguaje
  • Ensayo sobre Babilonia Misterio Religioso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS