Preguntes decret 94/2009 Ludoteques

Páginas: 8 (1804 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2013
Preguntes sobre el Decret 140/2003, 10 de juny. Decret d’aprovació del Reglament d’instal·lacions destinades a activitats amb infants i joves

1ª) Instal·lacions juvenils a què fa referència el present Decret.

El Decret 140/2003 fa referència a les instal·lacions juvenils i infantils següents: les cases de colònies, els albergs de joventut, les granges escola, les aules de natura i elscampaments juvenil

2ª) Qui té les competències sobre aquests tipus d’instal·lacions?.

Al Departament de Presidència, per mitjà de la Secretaria General de Joventut, li correspon exercir les competències pròpies de la Generalitat de Catalunya en matèria de Joventut.

3ª) Quina funció tenen els ajuntaments?

Els ajuntaments que no siguin de la vall d’Aran han de prevenir i fer constar en elsseus pressupostos així com a les seves llistes de personal, els mitjans necessaris per garantir la inspecció i el control de la correcta adequació de les instal·lacions a la Llei 38/1991, de 30 de desembre, i aquest reglament. Han d’enviar aquest document a la Secretària general de Joventut, juntament amb l’acord d’exercici de potestats d’execució en matèria d’aquesta norma i amb els informesemesos pel secretari/a i per l’interventor/a de l’ens local sobre les qüestions ja indicades. (si s’ha establert conveni)
A més, un cop efectuats aquets tràmits l’ajuntament crearà una comissió de traspassos de competències, que inclourà persones representat de l’ajuntament interessat, el Consell Comarcal afectat i de la Secretaria General de Joventut, amb la finalitat principal de facilitar eltraspàs a l'ajuntament de les competències i de la documentació que li corresponen.

4ª) Passos a seguir per poder sol·licitar el permís d’una instal·lació juvenil.

Tota persona física o jurídica que vulgui obrir alguna de les instal·lacions juvenils regulades en aquest reglament ha de presentar a l'ens administratiu competent la sol·licitud d'autorització de funcionament com a instal·laciójuvenil que es regula a continuació, així com la documentació que acrediti el compliment del procediment d'intervenció administrativa ambiental regulat a la Llei 3/1998, de 27 de febrer, de la intervenció integral de l'administració ambiental, i el Decret 136/1999, de 18 de maig, que aprova el seu reglament.
La sol·licitud d'autorització de funcionament com a instal·lació juvenil s'entendrà
estimadasi, en el termini de tres mesos des de la seva formulació, hi manqués resolució expressa.
La sol·licitud d'autorització de funcionament s'ha de fer mitjançant una instància
ajustada al model oficial que consta a l'annex d'aquest reglament i ha d'anar
acompanyada de la documentació següent:

Memòria descriptiva de la instal·lació on constin els aspectes indicats en els articles 22 a 41 delreglament, i 42 a 44 segons correspongui. En cas que la instal·lació disposi d'edificacions preexistents: certificat de solidesa d'aquestes, lliurat i signat per personal tècnic competent, i plànols a escala 1/50 que reflecteixin l'estat actual de la instal·lació, que haurà de complir amb les prescripcions del reglament. En cas que la instal·lació disposi d'edificacions de nova construcció:certificat final d'obra lliurat i signat per la direcció facultativa i plànols a escala 1/50 que reflecteixin l'estat definitiu de la instal·lació.

Informe de l'organisme competent sobre la compatibilitat entre l'ús de la instal·lació i la classificació del sòl.

Informe sanitari preceptiu i vinculant, lliurat pels serveis sanitaris de l'administració competent, sobre el compliment de la normativavigent relativa a les aigües de consum i a la higiene dels aliments.

Butlletí elèctric lliurat per un instal·lador o instal·ladora autoritzat i segellat pel Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme o per una entitat d'inspecció i control concessionària de la Generalitat de Catalunya on s'especifiqui expressament l'ús com a instal·lació juvenil.

Certificat o document administratiu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Decreto 1295/94
  • Decreto 1296 del 94
  • Decreto 1542 del 94
  • Decreto 1290 de 2009
  • Decreto Ley indígena 2009
  • DECRETO 2590 DE 2009
  • decreto 21-2009
  • DECRETO 4485 DE 2009

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS