Presentacion tr

Páginas: 3 (523 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2011
Presentació

En primer lloc bona tarda i benvinguts tots els aquí presents.

Aquesta és la presentació oral del projecte tecnològic “Cel·lules fotovoltaiques” realitzat per XS (al meu costat) ijo, CL, alumnes de 2on de BTX tcn d’aquest centre.

Tema TR

hem triat aquest tema perquè ens agrada la energia renovable i com sabem, les energies renovables està present cada cop més en lanostra societat i per aquest motiu em decidit fer un projecte sobre la aplicació de les cel·lules fotovoltaiques en una casa de camp allunyada molts quilometres de la societat.

Les cel·lulesfotovoltaiques vida quoatidiana
Les cel·lules fotovoltaiques són cada cop mes habitual el seu us
Les energies renovables guanya importància

Casa de Camp: cel·lules fotovoltaiques, colocació, us,historia

Objectiu

El nostre objectiu després de veure les diferents energies renovables els diferents tipus de pagina era fer-ne us de la mes economica en aquest cas, es a dir, que transmetéssuficient energia per tal de que es pogues viure com si estigues en la societat, per aquest motiu, calia que seguíssim una sèrie de pautes per tal d’aconseguir que tothom pogues tenir a l’abast l’energiasuficient per poder viure en una llar i aixo es pot aconseguir a partir de les cel·lules voltaiques les cuals s’adaptan a cualsevol lloc.

Primers pasos

Un cop teniem clara la finalitat deltreball, vam haver de començar la recerca d’informació, en principi vam buscar tot tipus de visites per tal de que ens ensenyessin les caracteristiques més comuns de les cel·lules fotovoltaiques i apartir d’aquí vam mirar les pautes de elaboració d’un treball, observació, etc, per tal d’adaptarles a les nostres necesitats.

Contingut

Un cop ja tenim la informació necessària per saber com fer usde les cel·lules fotovoltaiques i quines pautes haviem de seguir, vam començar a estructurar formules per tal de saber quina es la millor posicio per colocarles
Per tal de seguir dins l’àmbit...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tr
  • TR
  • TR
  • TR
  • Tr 1
  • CFC TR QUEA
  • tr abajo
  • Tr y ddc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS