Presente simple

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 5 (1174 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 11 de agosto de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
INSTITUCION EDUCATIVA GUILLERMO VALENCIA
VILLAGARZON PUTUMAYO
INGLES 7 C-D-E (II -2010)





TEXTOS INCOMPLETOS

Complete la siguiente información con las palabras que correspondan: 21,22,23,24,25,26,27,28

This is my daily routine. I 21_______
Up at 6:00o´clock. Then I 22______breakfast at 6:30. I always 23______ my teeth at 6.45. At 6:50 I 24_____ a shower and then I 25_______ to school. In the afternoon I 26_______ my homework. At 7:00 I 27_____ dinner. Finally I 28_____ to bed

21.

A. Play
B. Go
C. Get
D. Take

22.

A. Sleep
B. Have
C. Study
D. Watch

23.

A. Look
B. Brush
C. Listen
D. Learn

24.

A. Write
B.Get
C. Let
D. Take

25.

A. Go
B. Is
C. are
D. An

26.

A. Does
B. Do not
C. Does not
D. Do

27.

A. Have
B. Do
C. Does not
D. Is

28.

A. Play
B. Go
C. Run
D. Swim

Lea con atención el siguiente texto. Y responda las preguntas:29,30,31,32

John study in the university, He gets up at 6:00 O´clock in the morning. Then he brush his teeth an then at 7:40 he takea shower. He have breakfast and finally he go to the University.

29. Does John study in the University?
A. Yes, he do
B. Yes, he does
C. No he do
D. No he doesn´t

30. Does he get up at seven O’clock?
A. Yes, he don´t
B. No, he don´t
C. No, He doesn´t
D. Yes, he does

31. Does he study for the exam:
A. Yes, he do
B. Yes, she is
C. No he don´t
D. No, he doesn´t

32. DoesJhon Have breakfast at 7:40?
A. Yes, she does
B. No ,she does not
C. Yes, he does
D. No, he does not

INTERPRETACION DE GRAFICAS

Observe detenidamente la gráfica y responda las preguntas de acuerdo a ella: 33,34,35.

33.

A. A boy is running in the park
B. A boy is runing in the park
C. He is runin in the park
D. He is raning in the park

34.
A. The gorilla is sitting on thefloor
B. The gorilla is opening the door
C. The gorilla is playing soccer
D. The gorilla is writing a book

35.
A. The tigers are looking the gorilla
B. The tigers are speaking with the gorilla
C. The tigers are swimming in the pool
D. The tigers are playing with a boy


E. The tigers are sleeping in a bed

Lea detenidamente cada oración y complétela con la opción que corresponda:36,37,38,39,40

36. She _____ to the University last year

A. Go
B. Goes
C. Went
D. Will go

37. He ______ english

A. Speak
B. Speaks
C. Spoke
D. Spoken

38. I ______ a car

A. Drive
B. Drives
C. Drove
D. Driven

39. They ____ for the exam.

A. Studies
B. Study
C. Studied
D. Studys

40. I am ________ a cup of coffee

A. Drink
B. Drank
C. drinking
D. DrunkGood Luck!

Docente: FREDY GONZALEZ


HOJA DE RESPUESTAS DE INGLES
GRADO 7-C-D-E II 2010




21. C
22. B
23 .B
24. D
25. A
26. D
27. A
28. B
29. B
30. C
31. D
32. D
33. A
34. A
35. A
36. C
37. B
38. A
39. B
40. C


PROFESOR: FREDY GONZALEZ

INSTITUCION EDUCATIVA GUILLERMO VALENCIA
VILLAGARZON PUTUMAYO
INGLES 7 C-D-E (II -2010)TEXTOS INCOMPLETOS

Complete la siguiente información con las palabras que correspondan: 21,22,23,24,25,26,27,28

This is my daily routine. I 21_______
Up at 6:00 o´clock. Then I 22______breakfast at 6:30. I always 23______ my teeth at 6.45. At 6:50 I 24_____ a shower and then I25_______ to school. In the afternoon I 26_______ my homework. At 7:00 I 27_____ dinner. Finally I 28_____ to bed

21.

A. Play
B. Go
C. Get
D. Take

22.

A. Sleep
B. Have
C. Study
D. Watch

23.

A. Look
B. Brush
C. Listen
D. Learn

24.

A. Write
B. Get
C. Let
D. Take

25.

A. Go
B. Is
C. are
D. An

26.

A. Does
B. Do not
C. Does not
D. Do...
tracking img