Prestaciones Laborales

Páginas: 19 (4602 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2012
Manual de Google Sites

Creant pàgines i llocs web col·laboratius

Traducció-adaptació del Miquel Fitó (gener de 2010) sobre l'original de Manuel López Caparrós (octubre de 2008) Unitat d'Educació Permanent. Departament d'Educació. Generalitat de Catalunya.

Índex de continguts
INTRODUCCIÓ...........................................................................................41.Registre Previ........................................................................................5 1.1.Pantalla de benvinguda.......................................................................5 1.2- Passos essencials per crear un lloc .......................................................6 2. La pàginad'Inici.....................................................................................7 3. Editant la pàgina....................................................................................9 3.1- Menú Inserix ................................................................................10 3.1.1-Inserint una Imatge ..................................................................14 3.1.2- Inserim un enllaços..................................................................163.1.3- Inserim altres elements importants ..............................................18 3.2- El Menú Format de Text....................................................................20 4. Afegint noves pàgines............................................................................21 4.1- Afegim una pàgina web simple............................................................22 4.2- Afegimuna pàgina tipus blog..............................................................23 4.3- Afegim una pàgina contenidora d'arxius.................................................25 4.4- Afegim una pàgina tipus llista.............................................................27 5. Més accions.........................................................................................30 5.1-Configurant el nostre lloc..................................................................30 5.2- Configurem l'aparença .....................................................................32 5.2.1- Modifiquem el disseny del lloc.....................................................33 5.2.2- Encapçalament i canvi de logotip.................................................34 5.2.3- Configurem la barralateral.........................................................34 5.2.4- Canviem els colors i tipus de lletra................................................36 5.2.5- Canviem el tema .....................................................................36 5.3- Configuració General del lloc .............................................................37 5.4- Eliminar el lloc web........................................................................39 6. Característiques especials.......................................................................40 7. Consideracions finals.............................................................................41

Tutorial de Google Sites / llocs web

2

Tutorial de Google Sites / llocs web

3

INTRODUCCIÓ
Aquest document pretén ser unaguia d'ús de Google sites per construir llocs web. Podem dir que Google Sites és una eina que reuneix moltes qualitats, en podríem destacar les següents: • • • • • • La seva facilitat d'ús Construir un lloc web a la nostra mida Construir un lloc web en funció de les nostres necessitats i desitjos Crear llocs webs col·laboratius Mantenir informació permanent actualitzada al nostre espai web Compartirdocuments i arxius de tot tipus.

Les webs creades amb aquesta eina poden adaptar-se a moltes situacions i necessitats, un dels aspectes més interessants és que funciona com un wiki. Podem afegir si volem un senzill sistema d'anuncis amb l'estructura de blog. En definitiva virtuts no li falten per consagrar-se com una bona alternativa de disseny web a tenir en compte.

Tutorial de Google...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PRESTACIONES LABORALES
  • Prestaciones Laborales
  • Prestaciones Laborales
  • prestaciones laborales
  • Prestaciones laborales
  • laboral prestaciones
  • Prestaciones laborales
  • Prestaciones Laborales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS