PRIMAVERA ENCESA

Páginas: 2 (345 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2015
PRIMAVERA ENCESA

Autor: Vicent Borràs

Obra: Primavera Encesa

Editorial: Bromera

Col·lecció: L'eclèctica

Any d'edició: 2013

Tema: Com van viure els personatges les revoltes estudiantils deValència, i problemes de la societat respecte a la falta de diners, racisme...

Resum: Conta com van viure aquestes revoltes els personatges, que d'una manera o d'altra estan tots relacionats, des deestudiants com Àngel o Nada, que es coneixen i s'enamoren en aquest ambient, fins al pare d'Àngel, que es policia, de manera que és un dels culpables de la violència d'aquestes revoltes. Passant per lavida de gent amb dificultats econòmiques, com Piluca, que fa coses degradants per diners, dificultats pel racisme, com ho viuen els professors, en el cas de Sílvia i els companys... Com he dit, tots elspersonatges acaben tinguent una relació entre ells.

Personatges i descripció:
-Gregori Sanç: home en l'atur que viu una depressió constant.
-Àngel: estudiant de 17 anys fill que participa en lesrevoltes mogut per l'amor per Nada, a pesar d'anar en contra de son pare policia.
-Nada: repetidora de primer any de filosofia, participant en les revoltes, i filla d'Albert i Piluca, separats.S'enamora d'Àngel.
-Piluca: Mare de Nada, passa per problemes econòmics i té que fer favors sexuals per guanyar diners, ja que l'empresa de la família ha tancat.
Albert: pare de Nada, canta en el seu localBabel.
Jean-Marc: soci d'Albert.
Sílvia: professora, tímida, i tracta de passar desapercebuda. Té un romanç en Albert, que el coneix en el Babel.

Espais narratius
Carrers de València, Lluis Vives,Babel, casa d'Albert...


Situació contextual
Temps d'indignació dels estudiants a causa de les retallades en l'educació, lo que genera moltes revoltes que acaben en violència.

Opinió personal
M'haparegut un llibre molt original ja que està inspirat en uns fets reals que tots hem viscut, i podem recordar, contant-ho a través de personatges inventats, juntant-los en fets i escenes reals....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la primavera
  • los amados enceser
  • la primavera
  • la primavera
  • Primavera
  • la primavera
  • La primavera
  • PRIMAVERA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS