problemes de l'aigua

Páginas: 4 (814 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2014
ACTIVITAT DE LA 1-5 (CMC) Alba Maria Mascaró Divieso 1ºB


ACTIVITAT 1:

Quins són els problemas ambientals que genera el consum d’aigua envasada?

Segons lainvestigació d’una organització estadounidense dedicada a la promoció del desenvolupament sostenible, el consum d’aigua envasada ha crescut fins i tot en llocs on l’aigua de l’aixeta és de qualitat.Això provoca de forma innecesaria l’aument de residus i els gastos grans quantitats de recursos d’energia. També, l’extracció de l’aigua dels seus llocs d’orígen pot provocar desequilibrismedioambientals i econòmics en països emergents on hi ha problemes de sequía. Ademés, el tranports fins al lloc de consum no fa més que incrementar la contaminació produïda per l’ús de combustibles fòssils. Unaltre problema es la quantitat de plàstic a fabricar i la contaminación que això provoca, 2.7 milions de toneladas de plàstic cada any a tot el planeta. El següent pas és desprenders-en dels envasos.Un 20% no arriba a reciclar-se i una ampolla d’aquest plàstic abandonada a un entorn natural pot tardar 1.000 anys a biodegradar-se, i per la seva part, els envasos que arriben a la incineradoraprodueixen subproductes nonius com el gas clorado.


Quines actuacions proposades als articles per solucionar aquests problemas te semblen adequades i amb quines no estàs d’acord? Explica les raons enque fomentes les teves decisions.

Estic d’acord amb aquestes qüestions:

La concienciació és fundamental, i si se decideix consumir aigua envasada, igual que amb la resta d’envasos, asumirla política de les tres unitats (reduïr, reutilitzar, reciclar).

Alguns expertos parlen de cambiar les ampolles de plàstic a cristall retornable, la qual cosa segons la meva opinió, ajudaría a quehi hagi menys contaminació de plàstics.

Altres expertos parlen de la fabricació de plàstics biodegradables, per exemple fabricats a partir de maiz, que se descomposen fàcilment en aigua i fins i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'aigua
  • L'aigua
  • Elogi De L'aigua!
  • L'Aigua A La Terra
  • L'aigua a l'univers
  • Cicle de l'aigua
  • Arquitectura De L'Aigua Domesticada
  • CARBONSTS I BICARBONATS A L'AIGUA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS