Proyecto Empresarial

Páginas: 58 (14252 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2012
GARE, S.L.

Garantizamos Resultados


Emprenedors Dades del centre

Alejandro Gonzalez Baena IES Provençana
Rubén Martínez Moreno CFGS Administració i Finances
Rocio Navarro Borja
Adrián Ríos Zurera

INDEX

1. El nostre servei

Tipus d’activitat a desenvolupar

Som una empresa de nova creació dedicada a l’assessorament i lagestió de tràmits en matèria laboral, fiscal o judicial. També oferim representació davant qualsevol administració tant pública com privada i davant particulars. Per últim, a principi del segon any hem pensat en addicionar als serveis que ja oferim, un servei on-line que consta d’un campus virtual on els nostres clients podran preguntar-nos dubtes de qualsevol de les matèries de les que saben elsnostres especialistes, i se la respondre’m al mateix dia si ens fan la pregunta al matí, i al dia següent si ens la fan per la tarda

Necessitats que pretenem cobrir amb els nostres serveis

Les necessitats que pretenem cobrir són les de la comoditat de fer els tràmits als clients que no volen, no poden o no els saben fer. Algunes d’aquestes gestions o tràmits poden ser:

-Emplenament deimpresos laborals i fiscals

-Tramitació de declaracions de la renda i liquidacions de IRPF

-Gestions entre la assessoria y les comunitats de veïns (per exemple, posar-nos en contacte amb l’empresa d’ascensors corresponent si hi ha algun problema amb una comunitat que tingui contractada els serveis d’aquesta empresa)

Elements innovadors dels nostres serveis que incorporem al mercat

L’elementinnovador que incorporem és el servei on-line. Aquest servei consta d’un campus virtual on els nostres clients mitjançant una clau d’accés que prèviament els facilitarem, podran fer consultes que els contestarem el més aviat possible. Si les consultes ens les fan al matí, les contestarem a la tarda, i si les fan a la tarda, els contestarem al dia següent. Per aquest servei pagaran una quotatrimestral.

Codi CNAE

El nostre codi CNAE és el Codi 6920: Actividades de contabilidad, teneduría de libros, auditoría y asesoría fiscal.


Epígraf IAE

L’epígraf d’IAE que ens correspon és:

- Codi 842: Serveis financers i comptables. Comprèn la prestació de serveis, en principi a les empreses i organismes de comptabilitat, censura de comptes, auditoria, matèria fiscal, econòmica ifinancera i d’altres serveis independents d’assessoria fiscal i comptable.

2. El sector de l’activitat

Situació, evolució i tendència en que es troba el nostre sector de la nostra activitat

El sector de les gestories està afecte als possibles canvis en normatives de tots els departaments que tenim. En temes fiscals i comptables, hem de tenir en compte i estar sempre informats dels impostos quecanvien, les normatives del Ministeri d’Economia i Hisenda o altres normatives de caràcter autonòmic. Els canvis del nostre sector que afecten a matèries laborals són les modificacions que fa l’INSS per causes econòmiques actuals o altres modificacions relacionades amb la contractació, bonificacions o ajuts. Per últim els canvis relacionats amb matèria jurídica són deguts a la crisi econòmicaactual, ja que tant l’Estat com les CCAA han fet propostes de canvis de llei per exemple, en que sigui més econòmic i/o fàcil per als empresaris. Per tant, el nostre sector pateix un creixement continu. Les lleis i normatives que poden fer que la tendència del nostre sector variï són les que perjudiquin als nostres clients, ja que si aquestes lleis els ocasionen algun tipus de cost, intentaran treuredespeses i deixaran de venir a la gestoria. La forma més fàcil de fer front a totes aquestes normatives és donar als nostres clients els màxims serveis possibles a un preu competitiu i sense deixar d’oferir la millor qualitat de la que disposen els nostres especialistes.
En el sector de la nostra activitat no tenen massa importància les barreres d’entrada o sortida. Una de les més importants a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Proyecto empresarial
  • Proyecto Empresarial
  • Proyecto empresarial
  • Proyecto Empresarial.
  • proyecto empresarial
  • proyecto empresarial
  • Proyecto Empresarial
  • PROYECTO EMPRESARIAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS