pruebas indecisas

Páginas: 2 (405 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2014
Pasa mes temps, i la vida seguia... la Sara s'enamorá de Rafael, i es van fer pareja.
Sara no podía tenir fills, per alguna extranya raó, i una amiga de la seua mare (Reme) li digué que aixó era unamalericció, que ella ho podia apanyar tot, ja que parlava amb els esperits. Una vegada allí, fent esperitisme, aparegué el Jaumet, el pare de Pere, i digué que va tindre una relació amb Antónia, iEva era filla d'ell. Es a dir, Andreu, Teresa i Sara éren fills de Joan, i Eva era filla de Jaumet. Éste últim deixá diners amagats per elles, ja que ell creia que al tornar de la guerra podía anar-seamb l'Antónia a la ciutat, i si no tornara, els diner seríen per a que ella puga ser feliç... Pasa mes temps, i la vida seguia... la Sara s'enamorá de Rafael, i es van fer pareja.
Sara no podía tenirfills, per alguna extranya raó, i una amiga de la seua mare (Reme) li digué que aixó era una malericció, que ella ho podia apanyar tot, ja que parlava amb els esperits. Una vegada allí, fentesperitisme, aparegué el Jaumet, el pare de Pere, i digué que va tindre una relació amb Antónia, i Eva era filla d'ell. Es a dir, Andreu, Teresa i Sara éren fills de Joan, i Eva era filla de Jaumet. Éste últimdeixá diners amagats per elles, ja que ell creia que al tornar de la guerra podía anar-se amb l'Antónia a la ciutat, i si no tornara, els diner seríen per a que ella puga ser feliç... Pasa mes temps,i la vida seguia... la Sara s'enamorá de Rafael, i es van fer pareja.
Sara no podía tenir fills, per alguna extranya raó, i una amiga de la seua mare (Reme) li digué que aixó era una malericció, queella ho podia apanyar tot, ja que parlava amb els esperits. Una vegada allí, fent esperitisme, aparegué el Jaumet, el pare de Pere, i digué que va tindre una relació amb Antónia, i Eva era fillad'ell. Es a dir, Andreu, Teresa i Sara éren fills de Joan, i Eva era filla de Jaumet. Éste últim deixá diners amagats per elles, ja que ell creia que al tornar de la guerra podía anar-se amb l'Antónia a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Indecisa
  • Cliente Indeciso
  • La pelota indecisa
  • En el tiempo indeciso
  • La Voz De Un Indeciso
  • Cliente indeciso
  • Cliente Indeciso
  • Puerto rico, la isla indecisa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS