Psicologia

Páginas: 4 (950 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2012
1. Defineix els conceptes següents.
Cognitivisme: El cognitivisme és un corrent de la psicologia que s'especialitza en els processos de la ment relacionats amb el coneixement). La psicologiacognitiva, per tant, estudia els mecanismes que porten a l'elaboració del coneixement.
Conducta: La noció de conducta pateix de certa imprecisió. Sinònim de comportament, amb aquest terme ens referim ales accions i reaccions del subjecte davant el medi. atès que la conducta, ia diferència dels estats i processos mentals, és quelcom donat a la percepció, és un fenomen observable i quantificable, lesteories psicològiques que més s'han esforçat per fer de la psicologia una ciència, consideren que, o bé la psicologia ha d'utilitzar com a mètode l'observació i anàlisi de la conducta (així perexemple, la psicologia cognitiva i la seva defensa del "conductisme metodològic"), o, juntament amb la tesi anterior, que la psicologia mateixa ha de renunciar a l'estudi de la ment per centrar-seexclusivament en l'estudi de la conducta.
Conductisme: La psicologia és la ciència de la ment i el comportament; especialment, estudia la constitució, el comportament i els estats de consciència de la personahumana. Teoria que fa de la conducta humana manifesta l’únic objecte adequat d’estudi de la psicologia. El supòsit fonamental del que parteix és que no hi ha més conducta humana que l’observable enla experiència externa. Nega, doncs, l’existència de «estats interns de la ment», així com qualsevol mena de realitat interna a termes com coneixement, pensament, voluntat, ment, percepció, etc., i enespecial, el recurs a la consciència i a la introspecció; fenòmens psicològics que el conductisme redueix a fets fisiològics.
Experimentació: consisteix en l'estudi d'un fenomen en les condicionsparticulars d'estudi que interessen, eliminant o introduint aquelles variables que puguin influir en ell
Explicació: L'explicació és una habilitat comunicativa que fa que una persona expressi de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • psicología de la psicologia
  • Psicologia o psicologias
  • Psicologías, Psicología
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS